Scania

Kalibreringsingenjör till Measurement Technology

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 25 juni 2019
Stängs
den 13 augusti 2019
Ref:
20192799
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
NLDM Measurement Technology stöttar hela R&D inom mätteknik och kalibrering. Gruppen arbetar inom tre olika områden, ett team arbetar med mätsupport, ett team jobbar i kalibreringslaboratoriet på STC och ett team kalibrerar STC:s alla provriggar.

Vi söker nu en driven kalibreringsingenjör till teamet som kalibrerar provriggarna på STC.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i riggteamet vars främsta uppgift är att kalibrera STC:s provriggar. Du kommer jobba tvärfunktionellt för att förstå våra internkunder inom R&D och ge support i mättekniska problemställningar. I dina arbetsuppgifter ingår regelbundna planeringsmöten och att samarbeta med andra avdelningar inom R&D. Att arbeta med mätinstrumentregistret och förbättringsarbetet blir en del av det dagliga arbetet.

Din profil
Du är högskoleingenjör med goda kunskaper inom mätteknik och kalibrering. Tidigare erfarenhet av mätosäkerhetsanalys och provning är meriterande.

Som person är du driven, tycker om att arbeta tvärfunktionellt och har en stark samarbetsförmåga. Du är kreativ, nyfiken och förstår hur ditt arbete påverkar slutprodukten. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet.

Du kommunicerar flytande svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

För ytterligare information, kontakta gärna
Sandy Samri, gruppchef, 08-553 83501

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande och kallelse till intervjuer sker från den 12 augusti.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb