SAP applikationsspecialist inom FI/CO (4861)

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 juni 2019
Stängs
den 26 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en stjärna för att stärka vårt SAP-team med kompetens inom främst FI och CO-modulerna för att jobba inom vårt agila releasetåg som jobbar med ekonomi. 

Det här gör du som SAP applikationsspecialist på Folksam 
Du kommer att jobba med att ta fram och implementera nya lösningar för att förbättra systemstödet för ekonomi tillsammans med SAP-teamet.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: 

  • Tillsammans med övriga teamet ta fram och utvärdera lösningar
  • Implementera förändringar och utveckling baserat på de verksamhetsprioriterade initiativen
  • Arbeta med övriga teamet med löpande IT-förvaltning såsom incidenthantering och uppgraderingar
  • Proaktivt utveckla och driva effektivisering av arbetssätt
  • Ha dialog med intressenter kring status, risker och förbättringar

Du kommer att få jobba tillsammans med ett riktigt starkt och kompetent team med stor SAP-erfarenhet. Vi tror också att du trivs med att skapa ordning och reda och är bra på struktur, men att du ser struktur som ett sätt att nå våra mål, inte ett mål i sig.

Vi jobbar på Digital Arbetsplats och Koncern-IT, gruppen EFI, som är den del av IT som jobbar tillsammans med och stödjer ekonomi, finans och inköp.

 

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som har erfarenhet av SAP’s moduler FI och CO. Ett stort plus är om du har erfarenhet av att bygga och paketera roller och behörigheter. Du har en vilja och ett intresse av ekonomiprocesser, gärna med bakgrund inom en ekonomiavdelning och gärna har jobbat med systemförvaltning inom finansiellt området. Du är också intresserad av att bredda din kompetens och lära dig nya områden. Du har examen från universitet/högskola inom ekonomi med inriktning på redovisning/ekonomistyrning eller IT, eller jämförbar erfarenhet, samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är rätt person och värderar ditt engagemang. I rollen behöver man vara kommunikativ och intresserad av att förstå verksamheters behov och vara intresserad av att förstå både ekonomi och IT-verksamheterna. För att lyckas i den här rollen krävs att man är ödmjuk och villig att samarbeta.

Vi tror att du är person som vill jobba med att förbättra och förenkla ekonomiprocesser med rätt systemstöd och kommer att vara en viktig spelare i vår resa i att digitalisera ekonomiprocesserna. 

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam. 

Så söker du jobbet 
Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Staffan Lindberg, gruppchef EFI IT på IT Digital Arbetsplats och Koncern-IT, 08-772 60 82.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan men senast 26 augusti 2019.

Fackliga representanter är Per Hansson 070-831 60 67 Akademikerna, Leif Blomqvist Forena 070-831 60 44 och Handels Mikael Karlsson 070-831 51 32.

Ansök före

2019-08-26

Liknande jobb

Liknande jobb