SAP-utvecklare (4860)

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 juni 2019
Stängs
den 26 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som har erfarenhet av ABAP, WebDynpro och portal. Ett stort plus är om du har erfarenhet av att tekniskt förvalta och bygga kuber i SAP BW och har beställarkompetens och förståelse inom SAP PI och/eller java-kompetens. Du är också intresserad av att bredda din kompetens och lära dig nya områden. Du har examen från universitet/högskola inom IT, eller jämförbar erfarenhet, samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är rätt person och värderar ditt engagemang. I rollen behöver man vara kommunikativ och intresserad av att förstå verksamheters behov och vara intresserad av att förstå både ekonomi och IT-verksamheterna. För att lyckas i den här rollen krävs att man är ödmjuk och gillar att samarbeta.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam. 

Så söker du jobbet 
Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Staffan Lindberg, gruppchef EFI IT på IT Digital Arbetsplats och Koncern-IT, 08-772 60 82.

Fackliga representanter är Per Hansson 070-831 60 67 Akademikerna, Foena Leif Blomqvist 070-831 60 44 och Handels Mikael Karlsson 0708-31 51 32.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 26 augusti 2019.

Ansök före

2019-08-26

Liknande jobb

Liknande jobb