CGI

Microsoft .Net/C#-utvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 juni 2019
Stängs
den 2 september 2019
Ref:
J0419-0703
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig med ett brinnande intresse för systemutveckling, ett stort engagemang och med viljan att utveckla dig själv såväl som din omgivning. Vi behöver förstärka med ett antal utvecklare inom Microsoft .Net/C#.

CGI är en mycket stark IT-leverantör inom bank- och finansbranschen och för att möta våra kunders behov stärker vi oss ytterligare. Vi vill och behöver växa med nya kompetenta medarbetare. Vi står inför nya spännande utmaningar med att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens lösningar. Samtidigt ska resan med den digitala transformationen genomföras framgångsrikt, och vissa kunder går över till mer flexibla tjänstebaserade lösningar. Läs gärna mer på https://www.cgi.se/sv/Bank-finans.

På CGI erbjuds du ett medlemskap utöver det vanliga. Vi erbjuds alla att bli delägare i företaget, vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. Vår kultur präglas av delaktighet, professionalism, engagemang och nyfikenhet för det nya.

Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling där vi utgår från marknadens krav och ställer en diagnos på teamets och individens kompetensbehov utifrån kritiska kompetensområden. På CGI har du utifrån detta tankesätt möjlighet att ta initiativ till och ansvara för din egen kompetensutveckling.

Arbetet utförs bäst där uppdraget och arbetsuppgifterna tillåter det. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Tillsammans ser vi till att hitta ett uppdrag som passar dina kvalifikationer och önskemål om vidare utveckling.

Du kommer bland annat att få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:

• Analys, design och programmering
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är en driven Systemutvecklare inom Microsoft .Net/C#.

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och har en stor vilja att alltid leverera värdeskapande aktiviteter. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt i interna leveranser eller på plats hos kund. Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i ofta på svenska vilket gör att vi kräver kunskap i svenska språket.

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola alternativt införskaffat motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från bank- och finansbranschen eller av agila projektmetoder.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Sista ansökningsdatum är 2019-09-01.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Per Bingefors, 08-517 676 43

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb