Kravanalytiker till Samtrafiken i Stockholm

Rekryterare
Samtrafiken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 1 juli 2019
Stängs
den 1 augusti 2019
Ref:
9241FECC-A3C2-46EF-9F79-6D38077E9AF1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba som kravanalytiker med inriktning IT och samtidigt bidra till världens smartaste kollektivtrafik?

På den mest centrala platsen i Stockholm; Centralstationen har Samtrafiken inrett ett modernt och trivsamt kontor i en av de anrika stationsbyggnaderna. Här väntar ett varierat och utvecklande jobb som Kravanalytiker med inriktning IT. Du får möjligheten att vara med i flera spännande projekt som syftar till att göra det enklare att åka kollektivt och där ditt bidrag kommer att påverka en hel bransch!

VI ERBJUDER DIG

Här får du:

  • Ett modernt och centralt beläget kontor
  • Balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Varierade arbetsuppgifter med många kontaktytor
  • Möjlighet att göra det enklare för resenärer att åka kollektivt
  • En härlig arbetsplats som präglas av öppenhet, enkelhet och gemenskap


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Samtrafikens kunder tillika ägare är företag och myndigheter som erbjuder tjänster för kollektivtrafik och kombinerat resande i Sverige och Norden. I din roll som Kravanalytiker kommer du i huvudsak att:

  • Inhämta verksamhetsbehov hos våra kunder
  • Strukturera och dokumentera behov
  • Utföra behovsanalyser
  • Formulera tekniska krav till Samtrafikens IT-avdelning
  • Hålla workshops tillsammans med våra kunder


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 45 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 10 personer ingår. Inom avdelningen kommer att du ha ett nära samarbete med Produktägare och Förvaltningsledare. Mehdi Rafinia blir din närmaste chef och han kommer att ge dig stort förtroende och handlingsutrymme att driva utvecklingen och de tekniska kraven för de nuvarande fokusområdena; data, standarder och kombinerat resande tillsammans med de övriga kravanalytikerna.

MER OM DIG

Vi söker dig som har jobbat som kravanalytiker med inriktning IT sedan tidigare och då gärna IT-systemutvecklingsprojekt.

Eftersom du ofta kommer att inhämta krav genom att hålla workshops med våra kunder vill vi att du ska ha vana från detta sedan tidigare. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt är skicklig på att kommunicera så att personer med olika teknisk kompetens förstår. Du jobbar strukturerat och är bra på att dokumentera ditt arbete.

Ett gott samarbete både internt och externt är viktigt för oss och för att du ska komma till din rätt ser vi att du trivs med att ha många kontaktytor och att jobba tillsammans med andra.
Kunskap och erfarenhet inom kollektivtrafikbranschen är väldigt meriterande lika så om du jobbat enligt PM3-modellen.

Resor i tjänsten kommer att förekomma ca några dagar i månaden

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb