CGI

Teknisk Teamledare Raindance, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 juli 2019
Stängs
den 2 september 2019
Ref:
J0519-2620
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Har du en drivande personlighet, ett tekniskt intresse och en vilja att växa med oss?
Då kan vår nytillsatta roll som teamledare för våra juniora Raindance-tekniker vara tjänsten för dig!

Inom Raindance är vi idag ett 100- tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi förstärkning till vår kundsupport i Göteborg. Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem och du finner våra kunder i flera olika branscher. Systemet innehåller moduler för bl.a. Ekonomistyrning, Reskontror, Elektronisk Fakturahantering, Anläggningsredovisning, Projektredovisning, Budget- och Prognos, Inköp/Beställning mm. Vår lösning innehåller även en Utdataplattform för information och uppföljning. Raindance är uppbyggt kring en webbportal som stöd för våra olika administrativa processer. Vi har även mobila lösningar för smarta mobiler och surfplattor. Systemet är öppet, flexibelt och komponentbaserat vilket möjliggör ändamålsenliga kundspecifika lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Teamledare för juniora tekniker inom Raindance kommer Du ansvara för att samordna gruppens arbete och göra dagliga prioriteringar och vid behov eskalera till tjänsteansvarig. Du arbetar med att ständigt förbättra och dokumentera processerna.

Du kommer tillsammans med gruppmedlemmarna arbeta med
• Övervakning av eHandels flöde: En daglig rutin med kontroller av larm och uppkoppling mot kund enligt bestämda tider. Gruppen säkerställer att flöden som att ta emot/skicka filer fungerar enligt våra åtaganden gentemot kund. Detta innebär uppkoppling mot olika system och servrar och arbete i olika system samt kommunikation med kunder via mail.

• Inläsning av prislistor och mappning av artiklar till produktgrupper: Löpande import av prislistor och mappning av artiklar till produktgrupper. Manuella handgrepp kompletterar automatiska funktioner.

• Leverantörsanslutningar: Löpande ansluts nya leverantörer till eHandels tjänsten. Kontakt med kund och kunds leverantörer samt kontakt med VAN-bolag. Registrering av uppgifter i våra system och granskning av prislistor.

• Svar på enklare eHandels frågor: Övervakning av maillåda och kanalisering av kundfrågor. Tjänsten svarar direkt på enklare frågor och skickar mer komplexa/tidskrävande frågor vidare.

Gruppen består i dag av fyra unga tekniker som tätt samarbetar med mer erfarna kollegor inom teknik och eHandel. Raindance-familjen har en stark tradition av att hjälpa och stötta varandra så att vi tillsammans växer i våra roller och levererar med kvalitet till våra kunder. Samarbetsandan sitter i väggarna!
I den här rollen kommer du kombinera en koordinerande roll med tekniskt arbete tillsammans med gruppmedlemmarna.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som teamledare, söker vi dig som
• Kan driva flera parallella processer i mål
• Har ansvarskänsla
• Är noggrann
• Kan entusiasmera dina teammedlemmar.

Vi tror att du har erfarenhet från någon form av samordnande/koordinerande roll och har ett tekniskt intresse så att du kan lära dig hantera kunduppkopplingar, filstrukturer och tekniska kommunikationsprotokoll etc. Det är viktigt att du talar och skriver flytande svenska, då all kommunikations med våra kunder sker på svenska.

För mer information, vänligen kontakta:
Liselotte Wilske, Manager Technical Operations Raindance, 0702-017995

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-09-01

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb