CGI

Junior RPA Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 juli 2019
Stängs
den 31 augusti 2019
Ref:
J0319-1700
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du bli en Robot Expert som hjälper organisationer att skapa snabbare tjänster och öka kvalitet av processer? Brinner du för ny teknik och har ett stort intresse av att lära dig allt inom RPA (Robotics Process Automation)? Vill du utvecklas för att förstå sambandet mellan affärsprocesser, arbetsinstruktioner och RPA-teknik?

Vår RPA-kompetensenhet i Sverige växer och vi behöver därför mer starka profiler. Vi söker juniora och initiativrika RPA-konsulter som hjälper till att utöka våra RPA-kompetenser i Sverige. Vi använder vår beprövade och dokumenterade metodik, vilken garanterar konsekventa och framgångsrika leveranser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tillsammans med resten av projektteamet kommer din primära roll som RPA-konsult att vara det tekniska stödet till en framgångsrik RPA-projektprocess med våra kunder. Dessutom kommer du utvecklas att ansvara för att konvertera affärsprocesser och arbetsflöden till RPA-teknik tillsammans med andra team.

Vi kan erbjuda dig en unik möjlighet att arbeta med nya spännande och komplexa RPA-projekt tillsammans med vårt team inom Intelligent Automation. Här får du tillsammans med en mentor utvecklas inom en av världens snabbaste växande branscher!

Vi har tillgång till några av världens mest avancerade och beprövade teknologier och behöver ännu mer skickliga medarbetare, så att vi kan fortsätta att uppfylla våra ambitioner att växa samtidigt som vi är bäst.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi behöver inte en särskild utbildningsriktning, men betonar att du är analytisk, ambitiös, utgående och tänkande på affärsbehoven innan du tänker på teknik. Dessutom har du studerat inom Systemutveckling och har erfarenhet av .NET, C #, Java eller VBA. Samtidigt har du en önskan att arbeta inom systemutveckling. Kanske har du redan kompetenser i UIPath eller Blue Prism / Thoughtonomy eller någon annan RPA-lösning. Du kan prata svenska och engelska flytande.

Dessutom vill vi att du:
• Ha en förståelse av process diagram / flowcharts.
• Fungerar bra i en projektorienterad arbetsform och är engagerad i tvärvetenskapligt samarbete.
• Har tidigare programmeringserfarenhet som hobby eller på arbetet med .NET (Visual Basic, C#), Java och/eller Javascript.
• Intresserad av bra kodkvalitet och robust systemarkitektur.
• Kan tillämpa konstruktionsprinciper och är intresserade av utvecklingsmetoder.
• Intresserad av ny teknik, inklusive AI, chatbots, etc.
• Har du startat eller gått igenom UIPath Academy i www.uipath.com/academy är det ett stort plus (tips! Du kan registrera och börja Academy idag!)

ÖVRIGT:
Du sitter placerad i Stockholm, Göteborg eller Sundsvall.

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV!
Sista ansökningsdagen är 2019-08-30.

För mer information, kontakta gärna:
Jarkko Parviainen (Practice Lead, Head of Robotic Process Automation)
+46 72 529 99 42
jarkko.parviainen@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb