CGI

Fullstack-utvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 juli 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0619-1931
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Fullstack-utvecklare
Är du en specialist inom utveckling? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara en analytisk och kreativ problemlösare och utvecklas i olika projekt, hos olika kunder - ja, då kan det vara dig vi söker! Till CGI söker vi nu dig som är en erfaren arkitekt och vill jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

Om tjänsten
Vi på CGI har varit enormt framgångsrika i att hjälpa våra kunder i deras utmaningar genom att leverera moderna fullstack lösningar på molnplattformar som Azure och AWS, och till hösten behöver vi förstärka oss med fler talangfulla medarbetare.

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta i olika typer av projekt hos våra kunder och blir då väldigt betydelsefull för CGI:s varumärke. Ditt arbete utför du i nära samarbete med till exempel affärskonsulter, applikationsexperter, arkitekter och andra utvecklare, beroende på uppdragets karaktär.

Våra värderingar Mod, Empati och Tydlighet leder oss i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats, såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder. Det är viktigt för oss att även du delar våra värderingar eftersom de genomsyrar de beslut vi fattar och hur vi kommunicerar med varandra. Man kan säga att de definierar vilka vi är, och hur vi förhåller oss till varandra, och de hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen. På så sätt skapar vi en dynamisk arbetsplats där besluten fattas ute i verksamheten.

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!

Är det här du?
• Du är snabblärd
• Du har läst en IT-utbildning
• Du kan sedan åtminstone ett par år tillbaka koda i Java och/eller .Net, resten lär vi dig

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.

För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Vill du veta mer?
För mer information kontakta Andreas Crona +46722041315 eller niloofar.varayan@cgi.com Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb