Nätverkstekniker

Rekryterare
Sveriges Riksdag
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 3 juli 2019
Stängs
den 14 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Önskar du ett utvecklande och varierande arbete i en modern it-miljö?

Riksdagsförvaltningens it-avdelning söker nu en genuint teknikintresserad nätverkstekniker som vill vara med och bidra till att skapa värde för verksamheten.

Här får du arbeta med klassiska nätverksuppgifter som hårdvarutbyte till att underhålla de system som hanterar nätverksinfrastrukturen. Det ges stora möjligheter till att utvecklas inom området.

Arbetet omfattar nära samarbete både inom sektionen samt över sektionsgränserna. Vi har en öppen kultur och värderar dig som person. Du kommer bli en del av ett gäng som drivs av en stor passion för teknik, problemlösning och att kunna hjälpa varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker i Riksdagsförvaltningen erbjuds du varierande arbetsuppgifter inom ett område som är grundläggande för it-avdelningens leverans till verksamheten.

Du kommer att jobba i en grupp på tre personer där tyngdpunkten ligger på underhåll och utveckling av stabil, modern och säker teknik som är anpassad utifrån verksamhetens behov av kommunikationstjänster.

I rollen som nätverkstekniker kan det bli aktuellt med någon form av beredskapstjänstgöring.

Dina kvalifikationer

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av nätverk och har ett mycket stort intresse för nätverksteknik. Vi vill att du ska ha jobbat med switchar, wifi, VPN, brandväggar och lastbalansering och att du är bekant med daglig nätverksdrift och gillar ordning och reda. Framförallt värderar vi dina personliga egenskaper, att du har eget driv och är en engagerad medlem i gruppen.

Svenskt medborgarskap krävs, eftersom anställningen är placerad i säkerhetsklass. 

Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete på en modern it-avdelning med hög kompetens och roliga utmaningar. Parallellt med våra leveranser arbetar vi för att utveckla oss själva och vårt arbetssätt där ditt engagemang kan göra skillnad.

It-avdelningen består av cirka 120 medarbetare med uppdraget att tillhandahålla system och tjänster som stöder den parlamentariska processen och dialogen med medborgarna. Avdelningen är fördelad på tre enheter. Den aktuella rollen är placerad på enheten it-produktion, med ett sextiotal medarbetare.

Riksdagsförvaltningens it-avdelning är en central del av det stöd som ges till kammaren, till riksdagens ledamöter och till den övriga myndighetsförvaltningen. It- avdelningens stöd är också ett viktigt inslag för kommunikationen med allmänheten.

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

Riksdagsförvaltningen tillämpar provanställning.

Kontakta oss 

  • Bengt-Erik Helin, sektionschef, 08-786 53 02
  • Lars Eriksson, Saco, 08-786 40 00
  • Ann-Charlotte Eklund, ST, 08-786 40 00
  • Francesco André, Seko, 08-786 40 00Namn

Ansökan

Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2019. 
Referensnummer: 2375-2018/19

Liknande jobb

Liknande jobb