CGI

Systemutvecklare CGIs skogliga branschlösningar

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 6 juli 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
J0319-0136
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår leverans som systemutvecklare.

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Även enhetens ledning är aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling. Tekniker som du kan komma att arbeta med är C#, ASP.NET, Web APIer, Xamarin, Team Foundation Server, Windows Communication Foundation, Microsoft SQL Server, Entity Framework, MVC (Model View Controller), ESRI/ArcObjects.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis datavetenskaplig civilingenjörsutbildning eller motsvarande.
Erfarenhet av någon/några av ovanstående tekniker är meriterande.
Du behöver inte kunna något om skogsbranschen innan du kommer hit, även om det är meriterande, det viktiga är att du är intresserad av att lära dig och att du vill förstå våra kunders verksamhet.

Är du den vi söker?
Vi uppskattar mångfald och olikheter men önskar att dina grundvärderingar stämmer överens med våra. För oss är det viktigt att alla behandlas med respekt, att det finns ett intresse av att förstå kundens verksamhet och en vilja att leverera kvalitet. Vi tycker också att det är viktigt att ha en förmåga att ta till sig nya arbetssätt och rutiner och att alltid ha en öppen och ärlig dialog. Teamarbetet är en förutsättning för att vi ska fortsätta att lyckas!

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Gävle.
För mer information, vänligen kontakta:
Annika Gåsberg, 073-398 59 69, Jonas Ivarsson, 070-281 52 14
Sista ansökningsdatum är: 2019-09-30

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb