CGI

IT-infrastrukturarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 6 juli 2019
Stängs
den 6 september 2019
Ref:
J0519-0620
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 4000 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar och tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över.

CGI Sverige har för femte året i rad utsetts till Top Employer i Sverige 2019. CGI Sverige får den prestigefyllda utmärkelsen för att företaget har levererat bevisat god resultat inom bland annat karriärplanering, utvärderingsprocesser, lärande och ledarskapsutveckling. Välkommen med din ansökan!

Inom Cloud Productivity arbetar vi regelmässigt i projektleveranser åt Enterprisekunder eller i mer komplexa IT-miljöer. Våra projekt omfattar uteslutande tranformation, exempelvis avknoppningar eller projekt där vi på uppdrag av kunden levererar det som verksamheten eller IT initierat.Vi söker nu fler arkitekter och seniora konsulter som kan stärka upp vårt team inom Cloud Productivity när vi nu behöver växa för att möta en starkt ökad efterfrågan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Office 365/Azure och Microsoftinfrastruktur är ditt fokusområde, där du är expert inom ett eller flera områden. Våra kunder finns huvudsakligen inom Enterprise-segmentet med komplexa och affärskritiska lösningar, så möjligheterna att utvecklas och bredda din kompetens inom området är oändliga. Du kommer att hantera affärsdialoger, agera teknisk expert, leda projektleveranser, men även bidra i säljprocessen som den specialist du är.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Rollen kräver ett stort affärssinne samt förmågan att prioritera. Du är öppen, tydlig och har hög social kompetens. Du har arbetat inom Microsoft Office 365, Azure, med IT-infrastruktur och har erfarenhet av att jobba i team. Du kommer att ha täta kundkontakter och arbeta i gruppens infrastrukturprojekt. Det är därför ett krav att du trivs med en operativ och mycket varierande vardag ute hos våra kunder, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång.

I konsultrollen ingår det även att bidra till offerter, genomföra workshops för kunders IT-ledning, men även att aktivt bidra till gruppens kompetensutveckling. Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Placeringsort är Stockholm.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök senast 2019-09-05.

För mer information, kontakta gärna:
Ulf Trolle, +46-72-730 15 26

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb