.Net Utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 juli 2019
Stängs
den 24 augusti 2019
Ref:
36907C0A-5B01-41D9-AD56-48C853CD84AC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SEB söker en .NET-utvecklare med fokus på utveckling av ett nytt system och att bygga microsajter för webbapplikationer.

Hos oss på SEB får du möjligheten att vara med och skapa ett nytt agilt team tillsammans med dina kollegor och vara en viktig del att utveckla vår digitala kundupplevelse. Det här är en möjlighet för dig som är utvecklare inom frontend och vill arbeta med att utveckla ett nytt system och bygga microsajter inom .Net och tekniker som Angular.

OM JOBBET

Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av system och att bygga nya applikationer inom den senaste tekniken för förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.
Du kommer bland annat att jobba med:

  • Förvaltning av legacyprodukter
  • Nyutveckla microsajter
  • Ansvara för att arbeta mot target architecture i teamet
  • Vägleda och coacha i daglig verksamhet ur ett tekniskt perspektiv


Du kommer bli del av ett nystartat. Teamet du tillhör kommer ha som huvudsaklig uppgift att utveckla en shellapplikation enligt CI/CD för publicerande av fristående webbsajter men även coacha och on-boarda övriga kollegor till shellapplikationen. Arbetet utgår från de agila principerna och bygger på autonomi inom vårt ansvarsområde och självbestämmande inom teamet. Vi tror att bäst arkitektur och design växer fram med självorganiserande team. SEBs kontor är beläget i moderna lokaler i Solna, precis vid Mall of Scandinavia

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar. Du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

För att trivas som fullstack utvecklare i vårt team har du goda kunskaper i agila metoder samt har erfarenhet av att utveckla applikationer skrivna i C#, Angular, HTML och CSS. Extra plus är om du tidigare arbetat med online arkitekturer, DevOps och CI/CD. Du har ett brinnande intresse för programmering och gillar att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg.Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i engelska i både tal som skrift är ett krav för att kunna kommunicera effektivt i rollen.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb