Scania

Systemutvecklare .Net - offboard Toolchain

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 9 juli 2019
Stängs
den 21 augusti 2019
Ref:
20192956
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med att utveckla verktygstöd som stödjer Scania i utvecklingsprocessen?
Då är du välkommen till gruppen "Quality Assurance & Information Framework" (EPIA).

Gruppen består idag av 11 utvecklare och 2 arkitekter samt chef och som alla bidrar till en kreativ arbetsmiljö där vi utvecklar och coachar varandra mot nya mål.

Vi är en viktig del i Scanias utvecklingsprojekt med uppdraget att säkerställa att ECU-system i Scanias elsystem kan hanteras med avseende på att uppdatera och konfigurera inbyggd mjukvara.

Vårt verktygsstöd används i flera delar av utvecklingsprocessen och av många utvecklingsingenjörer inom forskning & utveckling (R&D) som jobbar tidigt i utvecklingsprojekten.

Vår grupp är en av flera i en organisation som jobbar med fokus att skapa en sammanhängande verktygskedja med ett genomtänkt informationsramverk som möjliggör ett fortsatt effektivt utvecklingsarbete på Scania.

Vi jobbar med kontinuerlig kompetensutveckling i teamet och varierade arbetsuppgifter som gör att kunskapsnivåer ökar och byggs på över tid.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som har vana av att jobba agilt i sprintar (SCRUM) och du kommer att ha många och nära kontakter med våra kunder som är kravställare.

Vår utvecklingsmiljö idag är Visual Studio .Net och vi rör oss mot att använda Gitlab för nya lösningar som bygger på Cloud (AWS) och vi använder JIRA för ärendehantering.

Du kommer vara del av ett tvärfunktionellt team som jobbar enligt agila principer med att utveckla nytt verktygstöd som tillför största möjliga värde för kunden.

Vi erbjuder en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där vi just nu planerar för att ta nästa steg i att utveckla vårt agila arbetssätt och du kommer att vara delaktig i detta.

Din profil

Du är civilingenjör eller har motsvarande kompetens inom området. Du är intresserad av mjukvaruarkitektur och hur IT kan påverka våra produkter.

Du tycker om att jobba iterativt med direktkontakter mot kunder och kollegor och är skicklig på att kommunicera och därmed skapa god förståelse som grund för att skapa verklig nytta.

Vi söker dig med god erfarenhet av att utveckla .NET applikationer, anpassade för såväl lokala PC-klienter (t.ex. WinForms, WPF) som för webben (t.ex. ASP.NET MVC5, Bootstrap), samt även databaser (SQL, NoSQL) och webbtjänster (WCF, REST, SOAP).

Det är meriterande om du jobbat med kvalitetssäkring och testdriven utveckling, samt även utveckling av molntjänster via AWS (Amazon Web Services).

Kontakt

Gunnar Robertsson, gruppchef, tfn: +46855351074

Ansökan

Sök senast den 19 augusti. Bifoga CV, personligt brev och betygskopior. Med anledning av semester är ansökningstiden förlängd. Vår ordinarie semesterperiod är veckorna 29 - 32.Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb