CGI

Business Analyst med kunskap inom Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 11 juli 2019
Stängs
den 25 juli 2019
Ref:
J0419-1730
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara vår brygga mellan den svenska och den indiska utvecklingsenheten och arbeta som Business Analyst inom det svenska löneområdet?

CGI erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget, vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Hos oss får du delta i spännande uppdrag för landets största företag. Med 72 400 kollegor i fem världsdelar och på fler platser i Sverige än något annat IT-företag, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll kommer du ingå i Heromas produktutvecklingsteam. Du kommer agera som kundens röst in i utvecklingsteamen. Din roll blir extra viktig för våra team baserade i Indien då du kommer agera länk mellan kund och dessa team och mellan den svenska och den indiska delen av utvecklingsorganisationen.

I arbetet ingår att specificera krav på både svenska och engelska samt översättningsarbete från svenska till hindi/tamil/kannada och vise versa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har dokumenterad relevant utbildning för arbetet som Business Analyst och några års erfarenhet inom yrket. Du är öppen, nyfiken i din natur och fördomsfri. Du ska ha förståelse för CGIs kundsegment inom offentlig sektor, HR och lön och det är en mycket stor fördel om du idag arbetar med eller har arbetat med systemet Heroma.

För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper i engelska och talar flytande hindi, kannada och/eller tamil. Det är meriterande om du arbetat/arbetar i Indien. Tjänsten kräver att den anställde bor i Sverige under anställningsperioden.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För mer information, kontakta gärna:
Kristina Nordström, +46(0)708 513618

Sista ansökningsdagen är 2019-07-24.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.