CGI

Senior .Net-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 juli 2019
Stängs
den 22 november 2019
Ref:
J0619-1292
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Vår enhet som levererar tjänster för informationslogistik är inne i en stark tillväxtfas och behöver förstärka vårt redan kompetenta och tajta team med en mycket duktig utvecklare med minst 5 års erfarenhet inom .Net och SQL Server.

Affärsområdet du kommer att ingå i, levererar olika typer av SaaS-tjänster till flera hundra kunder, och vi har lång och stor erfarenhet av att just bygga denna typ av lösningar. Du kommer här att ingå i ett gäng som genererar stor tillväxt, har god lönsamhet, har nöjda medarbetare och har väldigt nöjda kunder.

DevOps-teamet rapporterar till vår huvudarkitekt inom informationslogistiktjänster och medlemmarna har stor möjlighet att utforma lösningarna på egen hand samt att fånga kraven från marknadssidan och från användarsidan. Utvecklingsteamet har mycket samarbete med både marknad/försäljning såväl som med grupperingen för teknisk drift och support.

Det goda samarbetet vi har idag mellan utveckling, användarna av lösningarna och teknisk drift är en förutsättning för att våra lösningar blir just så optimerade utifrån prestanda och användbarhet som krävs. Vi sätter stor vikt kring att trivas på vår arbetsplats, och satsar därför extra på att arrangera uppskattade sociala evenemang vid sidan om jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare inom vårt team kommer du ansvara för utveckling av våra backendlösningar, men du kommer även att behöva förvalta redan utvecklade program.

Vi arbetar för att alltid sprida kompetensen av lösningarna inom teamet, så att alla kan få ledigt under semestern eller annan frånvaro. Vi tror att detta är en utav framgångsfaktorerna kring att få en god stämning inom teamet, där man hjälps åt, klurar ut idéer tillsammans, skrattar och ständigt vidareutvecklas! Vi har högt i tak, och glömmer aldrig att vi skapar våra lösningar för att få nöjda kunder.

I den här rollen kommer du få arbeta med moderna lösningar som är helt i linje med den digitaliseringsvåg vi ser på marknaden. Exempel på det är lösningar för digitala brevlådor, Track & Trace, integrationstjänster, elektroniska arkiv och self service-portaler, där vi arbetar både med backend- och frontendutveckling.

Dina ansvarsområden:
• Utveckling
• Förvaltning
• Arkitektur- och Designarbete

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som utvecklare, söker vi dig som har eget driv, initierar förbättringar, tar och ger hjälp av/till kollegor, är resultatorienterad, förstår hur våra kunder påverkas av vårt sätt att arbeta samt är lojal.

Du har minst 5 års erfarenhet från arbete inom .Net och SQL Server, och du ska vara erkänt duktig inom dessa områden. Vidare kan du flytande svenska och engelska samt innehar gärna en akademisk examen inom systemutveckling.

Vi önskar att du har kunskap om:
• Backend-utveckling, gärna inom verksamhetskritisk miljö, där systemen har höga tillgänglighetskrav
• Frontend-utveckling (om möjligt)
• .Net, SQL Server, C#, WCF, MSMQ

MER OM TJÄNSTEN
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm/Kista
För mer information, vänligen kontakta: Elizabeth Madzarevic, Director eServices, elizabeth.madzarevic@cgi.com, +46-(0)708-517867,
alternativt Claes Lindberg, Huvudarkitekt och team koordinator, claes.lindberg@cgi.com, +46-(0)733-983937.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-09-15

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb