CGI

Java-utvecklare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 12 juli 2019
Stängs
den 1 september 2019
Ref:
J0719-0085
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Javautvecklare till CGI Östersund

Brinner du för javautveckling? På CGI i Östersund söker vi nu ännu fler systemutvecklare som tycker att Java är livet. Vi söker både nyutexaminerade och erfarna utvecklare som vill vara del av våra spännande leveranser, och på köpet få utvecklas i regionens största gäng av likasinnade.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och går igång på när nya versioner av ramverk släpps. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Och att ha ett roligt och inspirerande jobb är viktigt för dig.

Hur ser en dag på CGI ut?

Hos oss arbetar vi i team som utför allt arbete i egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Våra kunder betraktar vi som partners och tillsammans hittar vi en arbetsmetodik som passar leveransen. Allt vi gör utförs med stöd av etablerade metoder och utvecklingsprocesser som vi anpassar och hela tiden vidareutvecklar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör. Vi använder oftast Atlassians produkter (Confluence, Jira, Bitbucket m fl), och att vi jobbar agilt har du säkert redan listat ut.

I våra javauppdrag använder vi oftast
• React, Angular, Typescript
• Springcloud
• Openshift, Kubernetes
• JBoss

Såklart räknar vi inte med att du kan hela teknikstacken. Hos oss kan du lära dig på plats också.

Vi är dessutom lika starka på .NET sidan vilket innebär att du har möjlighet att byta teknikstack om du vill bredda dig. Och råkar du vara en .NET-utvecklare som läst ända hit, sök på denna annons ändå. Vi behöver dig också!

Vad erbjuder vi då?

Vi erbjuder dig möjligheten att få utvecklas tillsammans med våra mycket kompetenta kollegor. Vi är lokala men har med oss det globala bolagets styrka. CGI är en av världens största oberoende IT-leverantörer med 74 000 medarbetare i 40 olika länder. I Östersund är vi omkring 140 och drömmer om att expandera ytterligare.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Om du gillar det du läser - tryck på ansökningsknappen idag och se var det tar dig. Vi är erkänt supertrevliga och ser fram emot ett möte där vi kan berätta mer!

För mer information, kontakta gärna:
Pontus Hellgren 063-15 22 05 eller Ellen Widmark 063-57 69 22

Sista ansökningsdatum: 2019-08-31.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb