CGI

Applikationsdrift tekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 12 juli 2019
Stängs
den 12 september 2019
Ref:
J0619-0682
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Med 4000 anställda på 30 orter i Sverige har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar och tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över.

Just nu söker vi en driven och nyfiken tekniker inom applikationsdriften på CGI, där vi behöver förstärka vårt supportteam. Vi söker dig som är nyfiken av dig, har vana av att kommunicera med slutanvändare och som vill jobba i våran tjänsteleverans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi ser att du har god förståelse inom applikationsdriften med dess olika beroenden till tjänster och produkter så som t.ex. Unix, Windows Server, Active Directory, Azure, nätverk samt klienter. Du kommer att arbeta tätt tillsammans i ett team med tekniker med olika specialiteter inom olika applikationskomptensområden där vår kompetens ligger inom kundens applikationsflora. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade processer och verktyg.

Inom tjänsten arbetar vi även med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Detta både för vår svenska leverans, såväl som för vår offshoreleverans. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du som söker bör minst ha 3 års erfarenhet av applikationsdrift, och det är fördelaktigt om du även har övergripande kunskap kring databas. Eftersom man jobbar i team så bör man ha lätt för att jobba tätt tillsammans med andra tekniker.

Har du erfarenhet/kompetens inom automation och scriptning så ser vi det som en fördel. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Tjänsten kräver även svenskt medborgarskap.

Vidare ser vi att du har en god förmåga att lösa problem samt att du är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

ÖVRIGT
Placeringort: Stockholm

För mer information, kontakta gärna:
Jörgen Brejcha, 073 398 3522

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdagen är 2019-09-11.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb