Co-pilot / Account Manager Cuebid Syd AB

Rekryterare
Cuebid AB
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 12 juli 2019
Stängs
den 31 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Tjänstebeskrivning

Cuebid är en koncern i stark tillväxt, som inte minst erhållit DI-Gasell utmärkelse fyra ggr.

Efter ett första år av uppbyggnad och stark tillväxt för Cuebid Syd AB har vi nu etablerat oss väl i södra regionen och nått en position på marknaden där vi ytterligare vill accelerera vår tillväxt. Vi söker nu därför en co-pilot som kan vara med och bygga vidare och växeldra tillsammans med vår VD Thomas i denna region. Du kommer att ha en mycket viktig och spännande roll, där du med din kreativitet, ditt driv och ditt lustfyllda engagemang verkligen kommer rakt in i hjärtat av verksamheten och där ett gott och framgångsrikt arbete ger goda möjligheter till en framtid med fin karriär och ytterligare ökat ansvar.

Engagemang, kvalitetsmedvetenhet och hög social kompetens är egenskaper som värdesätts högt. Hos oss finns en stor tilltro till den lustfyllda arbetsplatsen som en skapare av de bästa förutsättningarna för goda resultat och personlig utveckling. Du erbjuds ett utmanande arbete i en spännande bransch med stor framtidstro, korta beslutsvägar och god lönsamhet. Cuebid erbjuder bra marknadsmässiga villkor, heltidsanställning med fast lön och en kreativ provisionsmodell. Välkommen till ett kompetent gäng med marknadens bästa teknikteam. 

Som Account manager hos oss i Syd är du en nyckelperson, där du även har stöd av och tillgängligt samarbete med ett säljteam på 10 personer i koncernens övriga bolag. I din vardag kommer du att träffa och bearbeta nya kunder, vidareutveckla dessa affärsrelationer och bygga upp din egen kundbas. Du kommer att sälja hela tjänste- och lösningsutbudet såsom IP-kommunikation, datacenter, datalagring, säkerhet mm. Tillsammans med Cuebids leverantörer säkerställer vi att du får en gedigen utbildning inom samtliga områden och till din dagliga hjälp har du även hela Cuebids teknik- och supportteam. 

Din profil 

Vi tror att du är en proaktiv och lösningsorienterad affärsman/kvinna som förstår värdet av hög aktivitet och en välfylld pipeline, samt är duktig på att bygga och bibehålla relationer. Du behöver ha lätt för att samarbeta och ta egna initiativ till de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål. Du är positivt lagd och ser möjligheter i alla situationer. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom våra tjänsteområden. Har du tidigare erfarenhet av riktad försäljning inom något av våra affärsområden, eller om du idag framgångsrikt arbetar i branschen hos integratör, leverantör eller distributör är det givetvis meriterande.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Cuebid Malmö.

Skicka din ansökan till Thomas Johnson VD Cuebid Syd.