Testledare till Skandikon

Rekryterare
Skandikon
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 juli 2019
Stängs
den 12 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration. Just nu gör Skandikon en spännande resa mot ökad digitalisering, snabbrörlighet och effektivisering. Arbetet är i full gång med att skapa en agil och stark leveransorganisation. I och med denna förändring så söker Skandikon dig som sätter stor vikt vid att leverera hög kvalité och motiveras av att arbeta i en förändringsresa.

Om tjänsten
Till utvecklingsteamet, idag bestående av drygt 20 medarbetare söker vi nu ytterligare förstärkning i form av en Testledare. Du kommer att arbeta med Skandikons egenutvecklade system för pensionsadministration där det huvudsakliga ansvaret blir att planera och leda testfasen inom olika utvecklingsinitiativ och säkerställa att lösningen/systemet levereras med rätt kvalitet till produktion. Du kommer att hantera olika faser inom test såsom integration, systemtest samt acceptanstester.

I rollen ingår även att arbeta med: 
• Att säkerställa att rätt tester utförs för att säkra att leveransen håller rätt kvalitet och uppfyller de uppsatta kraven.
• Bidra med löpande förbättringar av testprocessen i samverkan med dina testledarkollegor inom Skandikon
• Ta fram teststrategi, testplan, testfall samt övriga relevanta testartefakter inom ramen för ett utvecklingsinitiativ.
• Riskbedöma testaktiviteterna, välja rätt testmetoder och angreppssätt för testdesign.
• Utbilda och vägleda testare, verksamhetstestare inför testaktiviteterna.

Du blir en del av avdelningen för IT Utveckling och rapporterar till chefen för IT Utveckling. Kontoret är placerat i centrala Stockholm vid Klarabergsviadukten med närhet till centralstationen.

Vad kan Skandikon och rollen erbjuda dig?
Skandikons medarbetaridé är att kombinera affärsmässighet och dokumenterad spetskompetens med lyhördhet, initiativförmåga och ett starkt personligt engagemang till dess kunder. Då Skandikon nu växer och utvecklar sin verksamhet är det därför även viktigt att du drivs av att jobba i en omväxlande miljö med högt tempo. Skandikon i sin tur erbjuder dig en öppen och lärorik arbetsplats i och med det utpräglade samarbetet mellan avdelningarna. Nytänkande och egna initiativ premieras och medarbetare har stor möjlighet att påverka sitt arbete. Ta chansen och sök idag och bli del av en spännande och utvecklande arbetsplats!

Är det här du?
Vi söker dig som brinner för att leda systemintegrationers- och acceptanstester. Du har god erfarenhet av att leda och samordna arbetet med flera olika parter och intressenter, både internt såsom med externa leverantörer. Vi ser gärna att du även har god förståelse för- och erfarenhet av utvecklingsprocessen samt av flera olika utvecklingsmetoder.
Har du tidigare branscherfarenhet från försäkring, bank eller finans är det meriterande.

En förutsättning för rollen är att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

I den här rekryteringen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är både driven och som tar ett stort ansvar. Du är en relationsskapande kommunikativ person som på ett smidigt sätt kommunicerar och samarbetar med olika typer av personer och roller inom verksamheten. I ditt arbete är du strukturerad och har ett fokus på både resultat och kvalité.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Elina Colde eller Marcus Grahn på 08-120 50 400.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Marcus Grahn08-120 50 429

Om Skandikon
Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn - och hanteras i enlighet med den.

Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa. Skandikon omsätter ca 120 Mkr och har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall och Vilnius. Läs gärna mer på skandikon.se

 

Liknande jobb

Liknande jobb