CGI

Marketing Manager, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 juli 2019
Stängs
den 18 augusti 2019
Ref:
J0719-1019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

I samband med vårt samgående med Acando bygger vi nu en ny modern marknadsavdelning för CGI i Skandinavien. Vi söker två initiativrika och drivande kollegor som vill vara med och påverka och utveckla, både sin egen roll och teamet framåt. Som Marketing Manager hos oss får du driva projekt från idé och ända in i mål. Din uppgift blir att ansvara för all marknadskommunikation för en av våra business units.

Den ena rollen för Public, Health & Financial Services och den andra för Business Consulting.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Marketing Manager på CGI är du projektledaren som leder och koordinerar olika marknadsprojekt. Du är kontaktpunkten gentemot din business unit och ansvarar för all marknadsföring för den enheten. Tillsammans med ledningen tar du fram årliga marknadsplaner för att därefter projektleda och genomföra beslutade kampanjer och aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter spänner från strategiskt kommunikationsarbete till operativt genomförande av allt från digitala kampanjer och contentproduktion, till relationsbyggande event och contentsupport i strategiska kundmöten.

I den här rollen behöver du självständigt driva dina olika projekt, från analys och planering till idé, genomförande och uppföljning. Till din hjälp har du engagerade och duktiga specialister på marknads- och kommunikationsavdelningen som hjälper dig att lyckas.

Dina ansvarsområden:
• Planera, koordinera och exekvera marknadskommunikation för din business unit
• Tillsammans med ledningsgruppen ta fram årliga marknadsplaner
• Arbeta både strategisk och operativt i nära samarbete med både marknad och verksamheten
• Stödja försäljningen med för målgruppen relevant marknadskommunikation med fokus på digitalt
• Projektleda och leverera digitala inbound marketing kampanjer som genererar leads
• Bidra med relevant content till strategiska kund- och säljmöten
• Ha en nyckelroll i att positionera CGIs branscher och lösningar på marknaden

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Marketing Manager behöver du vara en erfaren projektledare med god känsla för kommunikation. Du kan göra målgruppsanalys, ta fram marknads- och projektplaner men du tycker också om att arbeta operativt med genomförande av marknadsaktiviteter.

Du är en driven och orädd person som gillar att ta mycket eget ansvar. Du tycker om att växla mellan det strategiska och operativa, är självgående och känner dig bekväm med att driva marknadsfrågor på alla nivåer i organisationen. Det är även viktigt att du är van med att planera, dokumentera och rapportera ditt arbete. I vårt företag är långsiktig planering och uppföljning centralt.

Det är en fördel om du har vana från att arbeta i ett internationellt företag med allt vad det innebär. Vårt koncernspråk är engelska så utöver utmärkt svenska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som Marketing Manager behöver du:
• Erfarenhet av projektledning av marknadsprojekt inom alla kanaler, men främst digitalt
• Förmågan att utveckla och ta fram kommunikativa koncept och budskap
• Mycket god kommunikationsförmåga, både skriftligt och verbalt
• Minst 5 års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med liknande arbetsuppgifter
• Arbeta strukturerat med planer och rapportering
• Ha akademisk examen inom kommunikation eller marknadsföring
• Goda kunskaper i Officepaketet

Kunskaper i hur man arbetar med någon form av publiceringssystem, samt enklare layout och bildbehandling är även det intressant.

För mer information, vänligen kontakta: Lena Ottosson, Vice President Marketing & Communication, 0760-497562.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-08-06. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5 000 på över 30 platser i Sverige. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGIs anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären och nu satsar vi starkt på att bli bäst på mångfald inom vårt fält. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb