CGI

Junior Talent Acquisition Specialist, Stockholm/Göteborg/Sundsvall/Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Göteborg; Sundsvall; Eskilstuna, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 juli 2019
Stängs
den 28 augusti 2019
Ref:
J0719-1649
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med ca 4000 anställda på 30 orter i Sverige och har för femte året i rad fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap.

Vi har en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar tillsammans och att vi tillsammans bygger ett företag som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar hela HR-organisationen och ditt framtida rekryteringsteam. Vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör.

Du kommer ingå i ett team på cirka 15 engagerade medarbetare (läs medlemmar*) som brinner för rekrytering och högt tempo!

För att möta framtida behov öppnar vi nu upp för ytterligare fler juniora Talent Acquisition Specialister med placering i antingen Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Eskilstuna. Vi är även öppna för placering på andra orter än dessa då vi finns på 30 olika orter runt om i landet.

Har du ca 1 års erfarenhet inom rekrytering eller kanske jobbat med rekrytering parallellt med dina studier? Då ska du läsa vidare!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Junior Talent Acquisition Specialist kommer du att stötta ledarna inom specifika affärsområden och genom hela rekryteringsprocessen, vara insatt i affärsområdenas Work Force Plan och vara en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och lokala Employer Branding-aktiviteter.

Du ha en nära dialog med rekryterande ledare inom dina affärsområden, ansvara för att optimera och publicera annonser och ansvara för kampanjer i sociala medier. Du kommer även aktivt söka och kontakta kandidater för specifika rekryteringar.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som Junior Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam, du rapporterar till Talent Acquisition Manager för Sverige och tillhör den skandinaviska HR-organisationen. Tillsammans med resten av rekryteringsteamet driver vi också centrala initiativ kring Employer Branding och mångfald.

Rollen kan innebära resor beroende på vart du är placerad.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.
Vi ser gärna att du gillar kombinationen av att arbeta både strategiskt och operativt samt att du trivs i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet.

Meriterande
• Akademisk examen
• Erfarenhet av rekrytering/search/Headhunting och gärna inom IT
• Du är strukturerad, noggrann, självgående och älskar att arbeta i ett högt tempo.

*Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare påverka och bygga framgång liksom att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan redan i dag!

Kontakt
Linnéa Zachrisson | Talent Acquisition Manager
linnea.zachrisson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-09-18.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb