CGI

Microsoft .Net/C#-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 26 juli 2019
Stängs
den 25 september 2019
Ref:
J0719-0808
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi inom CGI som arbetar mot offentlig sektor har flera nya spännande uppdrag och behöver därför förstärka vårt team på bred front inom utveckling. Vi söker därför nya talangfulla .Net-utvecklare till vårt .Net-/SharePoint-team i Stockholm som vill utvecklas med oss och den spetskompetens vi har inom branschen. Du är framförallt intresserad av att ständigt få nya erfarenheter inom systemutveckling, gillar att behärska helheten i applikationsmiljön och tänker DevOps och agil utveckling

Vi jobbar både med stora och komplexa projekt och nya innovativa IT-lösningar mot stora myndigheter eller företag. Det brukar innebära att våra uppdrag är både intressanta och roliga, exempelvis hybridlösningar där vi kombinerar stora on-prem lösningar med den digitala arbetsplatsen.

Du blir del av ett större team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi är ett toppengäng som hjälper, stöttar och engagerar varandra. Vi har roligt ihop och vill tillsammans utveckla oss själva och varandra. CGI:s stora organisation ger många möjligheter till din fortsatta utveckling och karriär. Du får dessutom möjligheten att bli delägare för att gemensamt med oss dela CGI:s framgång.

Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och ser fram emot dina idéer och engagemang. Hos oss är du en teamplayer och engagerad och delaktig i att hjälpa andra i teamet, utvecklas med kunderna och är initiativtagande. Det är meriterande om du har erfarenhet och precis som vi brinner för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för samhällsbyggnad, vård, omsorg samt ett tryggt och öppet samhälle.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i konsultuppdrag som medlem i utvecklingsteam/agila team med ansvar för att nyutveckla och underhålla våra kunders verksamhetskritiska applikationer. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas, med kunder och uppdrag som har stor påverkan på samhället inom såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vi arbetar med alla delar inom offentlige sektor såsom centrala myndigheter och kommuner, vård och omsorg men även telekombolag, retail och banker och försäkringsbolag.

KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL
Som person är du nyfiken, orädd och ansvarstagande. Du är lika intresserad av människor som teknik. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning och erfarenhet inom systemutveckling med C# och ASP.NET (med fördel inom SharePoint), eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska).

Vi söker dig som har:
• Utvecklat lösningar med C#, ASP.NET
• Erfarenhet av CSS, HTML5, javascript, jQuery, Powershell

Meriterande är:
• Kunskap om hur SharePoint stödjer kundens verksamhet
• Erfarenhet av SharePoint On premise och/eller Online
• Erfarenhet av övriga produkter inom O365-sviten
• Certifiering kring SharePoint och O365
• Erfarenhet av Angular, React, Typescript
• Erfarenhet av att anpassa SharePoint i mobila lösningar och appar.
• Erfarenhet av Azure, Hybridlösningar
• Erfarenhet av agila metoder som t ex SCRUM

ÄR DU DEN VI SÖKER TILL VÅRT TEAM?
Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss!
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-09-24.

För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Erneholm - Director Consulting Services
mattias.erneholm@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb