CGI

Manager Digital Communication

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 27 juli 2019
Stängs
den 24 augusti 2019
Ref:
J0719-1769
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Den digitala kommunikationen är en hörnsten i vår verksamhet och just nu söker vi efter en rutinerad strategisk digital kommunikatör som ska ansvara för planering och exekvering av både marknadskampanjer samt den löpande företagskommunikationen i digitala och sociala kanaler.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Manager Digital Communication på CGI kommer du att ansvara för att den digitala och sociala kommunikationen håller högsta klass. Tillsammans med våra projektledare och ansvariga för marknadsföring, vår digitalstrateg och ledarna inom intern och extern kommunikation tar du fram effektiv B2B-kommunikation för de digitala och sociala kanalerna och plattformarna. Det handlar framför allt om hur vi arbetar med vår hemsida, samt vår kommunikation på LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram. Våra kunder är framför allt de största organisationerna inom offentlig sektor och företag.

I den här rollen kommer du att spela en central roll i företagets marknadskommunikation och även i införandet av system för automatisering av marknadsföringen (Hubspot). Efter sammanslagningen med Acando har vi nu byggt en helt ny organisation för marknad och kommunikation, och du får stora möjligheter att själv vara med och utforma vår taktik för den digitala närvaron och kommunikationen.

Dina ansvarsområden:
• Planera och exekvera den digitala delen av vår marknadskommunikation
• Kravställa mot contentansvarige för att ta fram lämpligt material för kampanjer
• Övervaka den digitala närvaron och proaktivt anpassa pågående kampanjer för bästa resultat
• Arbeta med framför allt organisk räckvidd, men även köpt där det behövs
• Att ha en nyckelroll inom arbetet med vår marketing automation-lösning

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Manager Digital Communications är det viktigt att man kan arbeta både kort- och långsiktigt. I vårt företag är långsiktig planering och uppföljning centralt, samtidigt som förutsättningarna för det dagliga arbetet kan ändras mycket snabbt. Det betyder att den person vi söker måste både kunna tänka strategiskt, och se hur vi arbetar med att bygga upp intressenternas kännedom om oss inom olika områden, samtidigt som man måste kunna släppa allt och hantera en krissituation.

Det är även en stor fördel om man har vana från att arbeta i ett internationellt företag, med allt vad det innebär. Vårt koncernspråk är engelska så utöver utmärkt svenska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska.

För att trivas i rollen som Manager Digital Communications behöver du:
• Ha erfarenhet och intresse för B2B-kommunikation inom IT, teknik eller telekommunikation
• Vara intresserad av hur vi med digitalisering kan bygga ett bättre och tryggare samhälle för alla
• Ha djupa kunskaper och dokumenterade erfarenheter av LinkedIn som kanal
• Vara van att använda någon form av publiceringsverktyg (vi använder Drupal)
• Vana att använda verktyg som Analytics, SEMRush eller liknande
• En affärsmässig syn på den digitala kommunikationen - vår kommunikation driver affärer.

För mer information, vänligen kontakta: Robert Almqvist, Director PR och externkommunikation, 076-9480294

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-08-23

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb