C#/.NET utvecklare till Produktbolaget ToFindOut!

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 29 juli 2019
Stängs
den 29 augusti 2019
Ref:
39B9FF31-7E84-4BCD-80F3-C4F6FBD3420D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här kommer du som C# /.NET utvecklare att få jobba med .NET Core i ett litet entreprenöriellt produktbolag med korta beslutsvägar.

Vill du jobba nära affär och verksamhet med att produktutveckla från grunden och hela tiden få se resultatet av ditt arbete? På ToFindOut är du inte en i mängden utan du kommer att tillhöra kärnan i affären och få jobba agilt med moderna tekniker!

Vi sitter i attraktiva lokaler mitt i centrala Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Bli en del av ett branschledande företag under förändring. Vi lovar dig en spännande resa! Du kommer du bland annat att få:

 

  • vara med i hela utvecklingskedjan från idé till release
  • utveckla produkter som påverkar hela verksamheten
  • Få en roll där du kan påverka och göra skillnad och bidra till ToFindOuts affär både på kort och lång sikt

 


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en av nyckelpersonerna för vår resa framåt! Vi är mitt i startskedet med att gå över till en ny modernare plattform så här kommer du att få bygga tjänster som hanterar bakgrundkontroll från grunden. Här kommer du bland annat att få:

 

 

 

  • nyutveckling inom C# /.NET Core
  • vara med och driva det agila arbetet vidare
  • jobba med continuous delivery och continuous integration


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

ToFindOut är ett familjärt företag som präglas av prestigelöshet med ett stort "VI" tänk. Här ställer vi upp för varandra, är snabbrörliga och jobbar mot samma mål. Du blir en del av ett tight team om 7 duktiga utvecklare som alla brinner för att utveckla de allra smartaste lösningarna.

Vi sitter i centrala Stockholm på Barnhusgatan 3.

MER OM DIG

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett mindre och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du känner dig bekväm med alla delar inom utvecklingsprocessen och tycker om att jobba med snabba releaser. Du har troligtvis några års erfarenhet som systemutvecklare, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är uppdaterad om de senaste teknikerna och har erfarenhet av att bygga upp moderna lösningar i microtjänster. Vi ser också positivt på att du jobbat med continuous delivery, continuous integration samt testdriven utveckling.

Eftersom vi är ett litet snabbrörligt bolag ser vi gärna att du är en person som tar ansvar och van att driva ditt eget arbete framåt.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb