Scania

Vi söker utvecklare som vill bygga Scanias framtida serviceverktyg

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 29 juli 2019
Stängs
den 21 augusti 2019
Ref:
20190969
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Digitaliseringsbehovet för våra verkstäder är väldigt stort just nu och det pågår väldigt många spännande initiativ hos oss. För att kunna serva våra verkstäder med korrekt information på ett snabbt och smidigt sätt håller vi på och transformerar våra produkter och tjänster till microserviceorienterad arkitektur som ligger i molnet. Vi har just påbörjat ett utmanande teknikskifte för Scanias servicemarknad. Vi bygger en ny generation av ett mjukvarubaserat serviceverktyg, som används dagligen av mer än 15 000 mekaniker runt om i hela världen, med state-of-the-art teknologi.

Vi bygger en microservice-arkitektur i ett AWS-moln samtidigt som vi skapar en DevOps-kultur i våra agila team.

Vem söker vi?

Vi söker en fullstackutvecklare som är erfaren inom DevOps och molnlösningar. Du bör ha flerårig dokumenterad erfarenhet inom microservice-arkitektur, C#, NETCore och det är meriterande att ha jobbat i agila team. Du bör ha en högskoleexamen inom datalogi.

Har du den här bakgrunden?

Vi jobbar i agila team med gemensamt ansvar för alla leveranser och vi hjälps åt för att nå våra mål. Vår huvudsakliga produkt är ett servicemarknadsverktyg som används till att underhåll samt att diagnosticera och uppdatera Scaniafordons elsystem. Ett huvudfokus kommer vara att vidareutveckla den produkten med modern molnbaserad web-teknik.

Är det här du?

  • Bra på att förstå och kommunicera lösningar på övergripande- och detaljnivå
  • Kunnig och intresserad av teknikens framkant inom digitala strategier
  • Vara förtrogen med mönster och koncept inom mjukvaruutveckling
  • Analytisk och intresserad av systemering och modern mjukvaruutveckling
  • Noggrann, kvalitetsmedveten, lyhörd, samarbetsvillig och serviceminded


För mer information

Kontakta Thomas Rydholm, gruppchef, 08-553 70575 om du är intresserad av att veta mer om tjänsten.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betyg.

Tjänsten är placerad i Södertälje och är en tillsvidareanställning.

Läs gärna mer om R&D i Södertälje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb