Scania

Du Microsoft Infrastrukturarkitekt, dags för en ny utmaning?

Förfaller i dag

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 28 juli 2019
Stängs
den 18 augusti 2019
Ref:
20190926
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Teamet söker nu en kollega som drivs av att lära sig nya saker, ta ansvar och leverera. Vi är i starten av något nytt och du är definitivt en del av det. Det vi har idag skall bli något bättre. Du tillsammans med teamet skall ta fram, rekommendera, införa och sköta lösningar som tillgodoser efterfrågat behov. ADDS, AAD och ADCS är viktiga tekniker. Automation är ledord hos oss.

Teamet
Vi är en del av den grupp hos Scania som ansvarar globalt för centrala IT-identitet och access lösningar. Migrering, konsolidering, uppgraderingar samt drift av dessa centrala miljöer är vårt ansvar.

Scanias erbjudande
Utöver karriär- och utvecklingsmöjligheter erbjuder Scania många andra förmåner så som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, arbetstidsförkortning, hälsocenter, lunch till reducerat pris och mycket mer. Läs gärna mer om Scanias våra förmåner, värderingar med mera här .

Ytterligare information och ansökan
Kontakta gärna Björn Näslund (Gruppchef), 08 553 525 23 eller Johanna Ingels (Rekryteringsspecialist) 070-081 29 90 vid frågor. Vi är tillgängliga from 12 augusti.

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 18 augusti.

Sökord: Active Directory Engineer

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb