Scania

Provfordonsledare för Scanias utvecklingsprojekt

Förfaller i dag

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 29 juli 2019
Stängs
den 19 augusti 2019
Ref:
20192988
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Test Fleet Coordination inom R&D på Scania är gruppen som ansvarar för att tvärfunktionellt koordinera byggnationer av Scanias framtida provfordon (fordon som tillverkas för att testa nya produkter).

Arbetet innebär att koordinera och planera arbetet mellan projektkontoret, R&D, inköp och produktion. Du kommer att vara ett viktigt stöd för produktutvecklingen och säkring av produktion av nya produkter. Hos oss får du en stimulerande arbetsmiljö med en stor del tvärfunktionellt arbete och en blandning av operativt och administrativt arbete. Tjänsten ger en bra inblick i hela R&Ds arbete och hur det hänger ihop med andra funktioner.

Vi jobbar mitt i skiftet av nya spännande tekniklösningar. Det innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Vissa dagar kan framstegen i projekten behöva följas upp medan det andra dagar finns behov av att snabbt hitta lösningar på akuta problem i produktion. Vi jobbar med flera av Scanias olika produktionsorter så kunskaper i engelska är nödvändigt. Vi jobbar hela tiden med för att förbättra och förändra vårt arbete i processen att ta fram nya provfordon.

Dina arbetsuppgifter
Provfordonsledaren koordinerar de fordon den ansvarar för, från ett initierat behov fram till leverans av fordonet till kunden. Detta innebär;
 • Skapa och följa upp tidplan för nytt provfordon.
 • Driva frågor kring fordonets specifikation.
 • Stödja och följa upp samtliga tvärfunktioner för att säkra kvalitet och leveransprecision av fordonen.
 • Analysera och presentera konsekvenser på avvikelser från plan.
 • Aktivt driva frågor kring process- och metodutveckling.

Din profil
 • Du har någon form av högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhetsnivå
 • Du är strukturerad och trivs med att arbeta självständigt.
 • Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät.
 • Din kommunikativa förmåga är viktig.
 • Du måste behärska engelska i tal och skrift
 • Förmåga att hantera många olika IT-system
 • Du är flexibel och har en förmåga av att periodvis kunna hantera flera uppgifter parallellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information

För mer information kontakta Maria Thunell gruppchef, +46 (0)8 553 80068.

Ansökan

Sök via vår hemsida www.scania.com senast den 19:de Augusti. Jobbid 20192988

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Med anledning av semester är ansökningstiden förlängd. Vår ordinarie semesterperiod på Scania är veckorna 29 - 32 och urval kommer att ske löpande under större delen av ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb