CGI

Applikationskonsult Lönesystem, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 1 augusti 2019
Stängs
den 1 september 2019
Ref:
J0519-0089
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med oss på CGI när vi hjälper några av Sveriges största arbetsgivare att arbeta med ständiga förbättringar inom HR och lön?

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och Lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med Heroma.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som applikationskonsult inom HRM Public har du möjligheten att jobba brett inom HR och lön med en mängd olika typer av organisationer. Bland våra kunder hittar man såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd inom HR/lön i sin verksamhet. Det här gör att rollen som applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande.

Som applikationskonsult inom HRM Public arbetar man både som en del av ett team i större projekt och med att självständigt driva sin egna kunduppdrag.

Dina ansvarsområden:
• Utbilda kunders medarbetare i Heroma
• Uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar i Heroma
• Förstudier och utredningar hos kund
• Workshops med syfte att analysera behov och krav
• Delprojektledning i projekt

Är du den vi söker?
Vi söker dig som du har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Du har kanske arbetat som lönekonsult/-administratör på en löneavdelning och söker mer variation eller en ny utmaning?

För att lyckas i rollen som applikationskonsult har du minst ett par års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Du har ett eget inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi jobbar i implementeringsprojekt så är din förmåga att lösa problem, att vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift är grundläggande. Du drivs av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus. Har du arbetetat som konsult inom löneområdet eller med systemförvaltning och support av HR-/lönesystem är detta meriterande. Kunskaper inom Heroma är ett stort plus.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Lön - gärna inom offentlig sektor och de vanligast förekommande kollektivavtalen
• Förvaltning eller support av lönesystem
• Projektarbete

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö (alternativt Bromölla eller Göteborg)
För mer information, vänligen kontakta: Per Pupiuni, Konsultchef, 0761-356718

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-08-31.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.