Embedded Developer till Hövding

Rekryterare
Hövding
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 augusti 2019
Stängs
den 14 september 2019
Ref:
7881B0DF-48A4-4B48-B776-C90884853081
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Erfaren utvecklare av Embedded Systems till Hövding i Malmö!

Är du en hövding? Ödmjukt kaxig som anser att ingenting är omöjligt? Här är möjligheten för dig med erfarenhet av inbyggda system och som vill jobba i en bred och central roll med att utveckla Hövdings mjukvara? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Embedded Developer på Hövding.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hövding - världens första airbag för cyklister.

Genom avancerade sensorer känner Hövding av rörelsemönstret hos cyklisten och löser ut en airbag på 0,1 sekund i händelse av en olycka samtidigt som den täcker huvudet och fixerar nacken. Vi jobbar med det omöjliga med en unik produkt ensam i sitt slag.På Hövding motiveras vi av utmaningen i att vara först på marknaden med en produkt som både räddar liv och gör världen till en säkrare plats.

Som Embeddedutvecklare kommer du att arbeta i och förvalta plattformen samtidigt som du driver utvecklingen framåt. Du får en central roll i ett team som växer hela tiden och där vi hjälper varandra samt värnar av vår familjära Hövding-anda som bygger på innovation och kvalitet. Du får möjligheten att bygga din egna verktygslåda och byggmiljö och jobba mot att förvalta samtidigt som du utvecklar produkten och plattformen.Vi erbjuder dig både frihet under ansvar och möjligheten att ta del i att bygga och vidareutveckla din roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är en samordnande roll där du är drivande och operativ i utvecklingen av vår tekniska plattform. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 

  • Utveckling av inbyggda system
  • Underhåll av vår existerande plattform
  • Migrationen av vår nya hårdvaruplattform
  • Byggmiljö, verktyg, flash tools samt programvara

 


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer utgå från vårt centrala kontor i Malmö och bli en del av ett utvecklingsorienterat och lösningsfokuserat team där du rapporterar till Operations & Development Manager. Jobbet innebär mycket tvärfunktionellt och självständigt arbete men där vikten av att hjälpas åt och att arbeta mot gemensamma mål är stor.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbete med inbyggda system och embedded-utveckling. Vidare har du en relevant utbildningsbakgrund och goda kunskaper inom Linux, C-programmering och Git-server. Du bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person får du saker att hända och tar ditt ansvar för resultatet. Du arbetar systematisk och noggrant och har en öga för detaljer. Du kommunicerar tydligt och effektivt samt förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du har en specialistkompetens inom området, och vill hela tiden utvecklas i din yrkesroll genom att till exempel utnyttja möjligheter till att inhämta mer kunskap.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb