Tech Manager till FCM Travel Solutions, Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 augusti 2019
Stängs
den 21 september 2019
Ref:
6F370963-72D7-488C-BE53-56E1EF6E8855
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta som fullstackutvecklare samt leda och coacha två utvecklingsteam i en spännande tillväxtfas?

Här får du kombinera en roll som både utvecklare och ledare och då vara en del av ett prestigelöst agilt team inom resebranschen. Du blir en av nyckelpersonerna för utvecklingen av den internationella resebokningsplattformen som riktar sig mot företag. FCM Travel Solutions är en del av det globala företaget Flight Centre Travel Group med över 20 000 anställda världen över.

VI ERBJUDER DIG

 

  • Du arbetar hands-on med tekniken som fullstackutvecklare samt agerar Tech Manager för utvecklarna, detta innebär fullt personalansvar så som att coacha, lyssna, hålla medarbetarsamtal osv.
  • Möjligheten att agera ambassadör för plattformens utveckling och arkitektur samt arbeta i en Cloud-hostad miljö med processer och metoder inom Continuous Integration och Conti-nuous Delivery. Därtill får du ägna dig åt moderna tekniker som TypeScript och Angular.
  • En fartfylld (rese)bransch med mycket som händer både på och utanför arbetstid för den som vill. Här välkomnas du till ett globalt företag som jobbar medarbetarfokuserat med ledord som bland annat "People are key to success".


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Tech Manager väntar en mångfacetterad vardag. Du förväntas kunna lyfta blicken och ta ett helhetsgrepp kring arkitektur och utveckling, både ur ett kort- och långsiktigt perspektiv. Du kommer bland annat:

 

 

  • Stötta och coacha utvecklarna i syfte att säkerställa användarvänliga, säkra, moderna och skalbara lösningar samtidigt som du är en av utvecklarna och själv producerar kod
  • Skapa teknisk roadmap och säkerställa samt engagera utvecklingsteamen att följa denna på operativ nivå
  • I rollen ingår personalansvar där fokus är att lyssna in teamet och tillsammans driva tekniken framåt.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Utvecklingsteamet är idag uppdelat på två team. Utöver utvecklarna ingår även Produktägare och UX/UI-designer. Kontoret är beläget i moderna lokaler i Solna Strand.

MER OM DIG

Vi söker dig som vill arbeta både operativt med utveckling såväl som med ditt ledarskap. Du får gärna ha erfarenhet inom ledarskap sedan tidigare men framförallt vill du utvecklas inom området då det är något som ligger dig varmt om hjärtat. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med resten av teamet.

Ur ett tekniskt perspektiv ser vi att du har erfarenhet från fullstackutveckling med fokus inom Java, Javascript, Angular samt TypeScript. Vi föredrar att du har din styrka inom frontend. Du har kunskap inom Test Automation (TDD, Unit Tests), Continuous Integration, Continuous Delivery, Cloud-Based Operations (Amazon AWS är ett plus) och Microservices Architecture.

Det är fördelaktigt om du har erfarenhet inom DevOps, Infrastructure Services (Docker/Amazon ECS) och Security Architecture (OWASP, encryption etc).

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb