DevOps Engineer till Cision i Stockholm

Rekryterare
Cision AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 augusti 2019
Stängs
den 6 september 2019
Ref:
01086A55-C1D0-4A6D-BCD6-A9BB137541B3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill driva och utveckla DevOps- området på det världsledande IR och PR-distributionsföretaget Cision i Stockholm.

På Cision får du möjlighet att sätta din prägel på denna nya roll inom DevOps där du kommer leda arbetet mot automatiserade processer och utveckla byggprocessen för de affärskritiska applikationerna. Vill du agera ambassadör inom området DevOps på detta expansiva bolag som är världsledande inom sitt område? Sök då tjänsten nu!

VI ERBJUDER DIG

Möjligheten till en viktig roll i att ta fram ramverket för DevOps- området samtidigt som du får vara med och bygga tjänsten i fråga.

Du får arbeta med Cisions egenutvecklade och marknadsledande produkter som används av en majoritet av Stockholmsbörsens företag och mängder av kända varumärken.

En tjänst på ett modernt bolag med stark kultur och "teamspirit" med frihet under ansvar och där det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I denna roll deltar du i det löpande sprintarbetet med fokus på automatisering, driftaspekter och arbetar då nära ProdOps. Du kommer även delta i flertalet processer, bland annat release, incident- och problemhantering.

 

  • Vara med och driva övergripande frågor kring arkitekturen och hur helheten av IT miljön ska se ut och utvecklas över tid
  • Automatisera CI/CD i releaseprocessen för de affärskritiska applikationerna samt ansvara för att bygga och vidareutveckla releasehanteringen
  • Aktivt medverka i driftsättningar till produktion


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i det Agila Scrum-teamet som idag består av 6 utvecklare och 2 st QA. Cision sitter i dag i attraktiva lokaler vid Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig och utvecklande miljö där du själv drivs av intresset för nya tekniker och håller dig á jour inom ditt område. Du är engagerad som person och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak och där man samarbetar och delar med sig av sina kunskaper inom teamen.

Du har en gedigen förståelse inom Scrum och Agila metoder samt Continuous Integration och - Delivery. Du bemästrar någon av följande scriptspråk exempelvis: Powershell, Python eller Javascript. Mycket är baserat på Windowsmiljö (.Net) men även en del linuxservrar finns i systemparken. Har du erfarenhet av molnplattformar inom AWS med avseende på automatisering är det ett plus.

Då Cision är ett internationellt företag krävs det att du är flytande i Engelska i tal och skrift, Svenska är inte ett krav men är meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb