CGI

IT-Arkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
SWE Borlänge, , Sweden
Annonserat
den 8 augusti 2019
Stängs
den 8 oktober 2019
Ref:
J0519-2622
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI fortsätter att expandera och vi söker ytterligare erfarna arkitekter. Du arbetar troligtvis redan idag som arkitekt inom Microsoft-världen, med dess produkter och verktyg. I botten har du en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och hos oss har du möjlighet att arbeta inom hela utvecklingskedjan från kravanalys, design, implementering till test och verifiering. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och i många fall i projekt på plats hos våra kunder.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som arkitekt arbetar du med att förstå verksamhetens krav och behov för att kunna omstätta dessa i en kvalitetssäkrad lösningsdesign. Rollen kan också innebära granskning och utvärdering av befintliga system, samt förberedande arbete för anskaffning eller upphandling av lösningar. Som lösningsarkitekt ingår du ofta i olika projekt parallellt beroende på behoven i systemens olika faser.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande utöver det så ser gärna att du är Certifierad IT-arkitekt från Dataföreningen eller har likvärdig utbildning/certifiering.

Det är meriterande om du har arbetat med systemutveckling/informationsmodellering innan du blev IT-arkitekt.

Vem är du?

Förutom goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga, så tror vi också att teknikkunskap är bra att ha med sig. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-07.

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, T: +46 70 592 3661

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.