CGI

Systemanalytiker/Kravfångare

Rekryterare
CGI
Plats
SWE Borlänge, , Sweden
Annonserat
den 8 augusti 2019
Stängs
den 8 oktober 2019
Ref:
J0519-2643
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du systemanalytiker och vill utvecklas inom området? Välkommen till oss på CGI!

CGI fortsätter att expandera och vi söker ytterligare erfarna systemanalytiker/kravfångare. Vi vill och behöver växa med nya hungriga medarbetare.

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och hos oss har du möjlighet att arbeta inom hela utvecklingskedjan från kravanalys, design, implementering till test och verifiering. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och i många fall i projekt på plats hos våra kunder.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. I botten har du en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemanalytiker arbetar du tillsammans med verksamheten hos din uppdragsgivare. Du hjälper dem i arbetet med att fånga upp, analysera och dokumentera krav och behov med fokus på IT-stöd. Du blir en viktig del i kommunikationen mellan verksamheten och leverantören av IT-stödet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som vill arbeta med krav i roller som Systemanalytiker, Kravanalytiker, Kravledare, Business analyst eller motsvarande. Som person har du ett engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är en entusiastisk och innovativ person, som är social och har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Hinder ser du som möjligheter, du trivs i en föränderlig miljö och har lätta för att sätta dig in i nya utmaningar. Systemanalytiker finns både i nyutvecklings- och förvaltningsprojekt.

Som systemanalytiker är du med och tar fram lösningsförslag, är med och utvecklar och implementerar och underhåller systemlösningar.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat med Test/testledning eller Systemutveckling innan du blev Systemanalytiker.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av agila projektmetoder som till exempel SCRUM.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vem är du?

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-07.

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, +46 70 592 3661

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.