Digitalt utvecklingsansvarig E-handel/kommunikation

Rekryterare
Duro
Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 8 augusti 2019
Stängs
den 9 september 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I en ambition att vidareutveckla vår digitala kommunikation och marknadsföring söker vi en digitalt utvecklingsansvarig till vår kommunikations- och marknadsgrupp. Det görs i en planerad satsning att förbättra säljflödet och försäljningen.

Om företaget

Företaget Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar, en stabil ekonomi och ett etablerat varumärke. Duro har cirka 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle.

Lämplig bostadsort är Gävle med omnejd.

Arbetsuppgifter

I rollen som digital utvecklingsansvarig ansvarar du för internetteknologin vid marknadskommunikation och e-handel.

Dina arbetsuppgifter omfattar eget utvecklingsarbete och internt/externt projektarbete. Som digital utvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen. Det innebär ett upprättande av behovsspecifikation, utvecklingsarbete, texter och systemunderhåll. I din roll ingår du i företagets marknads- och utvecklingsgrupp.

Utbildning och erfarenhetsbakgrund

Arbetsuppgifterna kräver en relevant högskoleutbildning eller yrkeserfarenhet inom utveckling. Du har vidare kunskaper inom PHP samt WordPress och andra lämpliga verktyg. Kunskap om C#.net är meriterande. Det är också en fördel om du behärskar externa betalningssystem vid näthandel. Kunskap om serveradministration och kalibrering är önskvärt. Det är också en fördel om du har medieutbildning eller arbetserfarenhet från mediemiljö.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift förutsätts.

Personliga egenskaper

Naturligtvis har du ett genuint och brinnande tekniskt intresse av IT-kommunikation.
Du stimuleras vidare av att ingå i en grupp som arbetar med digital marknadsföring.

Sist men inte minst…

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med ett etablerat varumärke och en personlig utveckling och feedback.

Intresserad?

Då berättar vi gärna mer om tjänsten, du välkommen att kontakta
Marcus Aulenius telefonnummer: 026-65 65 13
Björn Andersson telefonnummer: 026-65 65 02
Din ansökan med meritförteckning skickar du så snart som möjligt till headoffice@durosweden.se Urval och intervjuer görs fortlöpande.