Tech Lead DBA till Sirius International, Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 augusti 2019
Stängs
den 3 oktober 2019
Ref:
94B23CC9-AA31-4034-9F3E-2E3D2CDAB995
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Drivs du av relationer och teknik? Bli Tech Lead DBA hos Sirius International där ledarskap och framåtanda står i fokus!

Brinner du för att skapa en inspirerande miljö? Trivs du i en öppen och kommunikativ kultur? Då är du varmt välkommen till Sirius International i Stockholm! Hos Sirius får du ta en ledande roll som Tech Lead DBA och driva både utveckling och människorna framåt.

Det internationellt framgångsrika företaget Sirius International ligger i framkant tekniskt vilket innebär att du i din vardag kommer att då jobba med klusterteknologi, senaste plattformen från Citrix och molnlösningar. Du kommer ha en central och värdefull roll för den fortsatta utvecklingen av DBA-teamet och Sirius framgångssaga. Gillar du teknik, människor och utvecklig? Bra, då har du kommit rätt!

VI ERBJUDER DIG

 

  • Möjligheten att arbeta strategiskt och föra Sirius Internationals databas in i framtiden
  • En position där du får utmana tekniken och röra dig i en miljö där tekniken ständigt utvecklas och är rörlig.
  • Goda personalförmåner; försäkringar, friskvårdbidrag m.m.


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna roll erbjuder en spännande vardag fylld av variation. Du får möjlighet att kunna påverka och ta ansvar i alla delar som tillhör DBA samtidigt som du jobbar nära de befintliga utvecklingsteamen. Du kommer framför allt att:

 

 

  • Leda och stötta DBA-teamet i ett tätt samarbete med avdelningschefen
  • Ansvara för databasplattformen inklusive installation, underhåll och uppgraderingar
  • Utveckla och förbättra databasplattformen med tillhörande processer
  • Ha en nära dialog med systemägare och delta i teknisk planering med arkitekter och ledningsgrupp


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra sektionen IT Operations som består två avdelningar; Infrastruktur och Helpdesk. Robert Boyle leder Infrastruktur och blir din närmaste chef. I ditt team finns tre kompetenta Databasadministratörer som du får leda och inspirera. Ni jobbar nära ett frontend- och backendteam inom samma avdelning. Arbetssättet går mot agilt enligt scrum, där du kommer få axla rollen som Scrum master. Lokalerna är ljusa och centralt belägna i Spårvagnshallarna i Stockholm.

MER OM DIG

Sirius International är ett väletablerat modernt försäkringsbolag. För att kunna driva och fortsätta sin framgångssaga söker vi dig som är en erfaren DBA och som är redo att ta teknisk lead för ett DBA-team. Inom ditt tekniska expertområde ligger Windows Server, SQL-serverapplikationer och SAN-systems. Det är positivt med tidigare erfarenhet av AlwaysOn, Replication, Reporting Services, Analysis Services, Integration Services samt Master Data Services.

Vi tror du att du är bekväm i att fatta beslut och har viljan att driva den tekniska utvecklingen framåt.
Då du kommer att jobba med många kontaktytor och leda ett team söker vi dig som är relationsinriktad och är mån om ett gott samlararbete. I din roll ingår att kommunicera mål och visioner varför vi lägger stor vikt vid att du är en tydlig kommunikatör som trivs med att inspirera andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift väl.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb