Systemutvecklare inom Utveckling och IT, Gävle

Rekryterare
Lantmäteriet
Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 12 augusti 2019
Stängs
den 30 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig

Är du sugen på att göra något nytt? Välkommen till oss på Lantmäteriet!

Inom Systemutvecklingsverksamheten är vi agila på riktigt. Vi releasar samhällsnytta varje dag. Vi är en organisation som sätter utvecklaren i fokus och arbetar kontinuerligt med att förbättra hur vi jobbar med systemutveckling. Våra utvecklingsteam är självständiga och har stort utrymme att välja lämpliga tekniker, verktyg och arbetssätt. Alla i teamet tar gemensamt ansvar för utveckling och drift av de applikationer de jobbar med. Vi ger alla medarbetare stort förtroende och tillit.

Vi behöver nu bli fler och söker därför en systemutvecklare till ett av våra utvecklingsteam. Teamet består idag av 5 personer som arbetar med lantmäterigemensamma system.

Du kommer att bidra med att:

•Förbättra Lantmäteriets verksamhet genom digitalisering och automatisering

•Arbeta med alla delar i utvecklingsprocessen från krav och arkitektur till färdig lösning

•Utveckla och förvalta systemlösningar i nära samarbete med vår verksamhet

•Att aktivt bidra till innovation och ständiga förbättringar

 

Din profil

Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens som Lantmäteriet bedömer likvärdig.

Du förstår och är intresserad av programmering samt har några års erfarenhet av utveckling i OpenText StreamServe eller OpenText Exstream,

Communications Center Enterprise (CCE).

Du har intresse av att arbeta i agila team och är en teamspelare som löser problem och utmaningar både självständigt och tillsammans

med dina arbetskamrater. Du bidrar med positiv energi till teamet.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av automatiserade tester, databaskunskap (Oracle och MS SQL), Windows Server, XML/XSD samt Java.

Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att du:

• samarbetar bra med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt kommunicerar och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt.

• kommunicerar på svenska på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt.

• tycker om att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper. Du är nyfiken och gillar utmaningar.

• tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat inom uppsatta tidsramar. Arbetar på ett strukturerat sätt och prioriterar arbetsuppgifter effektivt.

• ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

• anpassar dig med lätthet till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.
 

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
 

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.