CGI

SAP HR Applikationskonsult, Stockholm/Enköping/Uppsala/Västerås

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Enköping; Uppsala; Västerås, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 13 augusti 2019
Stängs
den 7 september 2019
Ref:
J0219-0339
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en verksamhetskonsult, med erfarenhet inom SAP HR/HCM eller annan HR-lösning, och vill lära dig konfigurering? Välkommen till oss på CGI. Vi hjälper Försvarsmaktens HR-team med systemförvaltning av Lön och övrig HR och behöver nu förstärka med fler SAP HR-konsulter. Det du inte kan, kommer vi att lära dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som SAP HR-/HCM-konsult ingår du i kundens systemförvaltningsorganisation. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bl.a. analysarbete, lösningsdesign, felrättning, förstudier, ändringshantering och utredningar mm. Dina arbetsuppgifter är beroende på hur senior du är och i vilken roll du kommer att arbeta.

Du kommer att tillhöra vårt Försvarsteam som i våra leveranser till det Svenska Försvaret. Arbetet sker i kundens lokaler. Idag är placeringsort Stockholm, med planerad flytt till Enköping under hösten/vintern 2019.

Du kommer även att ha möjlighet att medverka i vår affärsprocess genom att delta med din kompetens i offerter och avtal.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av arbete med SAP HR/HCM eller annan HR-lösning, gärna Lön. Du arbetar idag som funktionell konsult, som utvecklare som vill vidareutveckla sig mer mot det funktionella, som arkitekt, projekt- och/eller förvaltningsledare eller annan relevant roll.

För att lyckas har du god förståelse och kunskap inom några av HR-områdena:
• Lön
• Personaladministration
• Organisationsstyrning
• Tidredovisning
• Personalutveckling
• Ersättning, kompensation
• Utbildningsplanering

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker på svenska vilket gör att mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Förutom att du har goda konsultegenskaper, organisationsförmåga och fokus på problemlösning är du driven och självständig i ditt arbete. Som person är du nyfiken och lyhörd samt delar gärna med dig av dina kunskaper.

Det är en fördel om du precis som vi brinner för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för försvar, omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Sista ansökningsdag: 2019-10-01.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Åsa Lindman, asa.lindman@cgi.com, 0730-931124

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb