System Developer till Aditro Lön

Rekryterare
Aditro
Plats
Sundbyberg (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 13 augusti 2019
Stängs
den 18 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla nästa generations lönesystem? Produkten Aditro Lön växer snabbt och vi söker därför ytterligare en utvecklare till vårt team. Vi söker dig som har stor erfarenhet av full-stack utveckling av komplexa administrativa webb-applikationer och inte är rädd för att lära dig verksamhetsområdet Lön. 

Aditro Lön är en mjukvara i molnet som beräknar lön för en stor del av Sveriges arbetskraft. Applikationen har en kraftfull beräkningsmotor och många avancerade funktioner. Vi är just nu i ett större utvecklingsprojekt där delar av den tekniska plattformen förnyas och byts ut. Vill du arbeta med mjukvaruutveckling av webb-applikationer baserade på Angular och Microsoft-teknologier med leverans i molnet så är det här en spännande tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Som System Developer kommer du att vara en del av ett agilt team och arbeta nära tillsammans med våra kravställare (System Analysts). I rollen som System Developer så ansvarar du för att utveckla nästa generations lönesystem baserat på våra kravställares användningsområden. Tillsammans med våra andra utvecklare kommer du att ansvara för att designa och bygga funktioner från ax till limpa, vilket innebär alla delar från idékläckning till leverans, till exempel systemarkitektur, kodkvalitet, leverans och prestanda. 

Vi arbetar med delegering av ansvar till teamen så att de kan påverka sin arbetssituation så mycket som möjligt samtidigt som de kan ta fullt ansvar för sitt resultat.

Dina kunskaper och erfarenheter

De verktyg, teknologier och metoder vi framförallt använder vid utveckling och det som vi tror att du har kunskap och erfarenhet av är:

  • HTML5, Javascript och CSS
  • Angular och Typescript
  • .NET Core
  • TSQL och Dapper
  • Kendo
  • JQuery
  • Visual Studio
  • VSTS (eller TFS)
  • Git

För att lyckas i rollen bör du även ha universitetsutbildning inom datavetenskap eller systemprogrammering, alternativt skaffat dig motsvarande kunskaper och certifiering någon annanstans. Du har arbetat med mjukvaruutveckling av webbapplikationer på Microsoft-plattform i några år. Du är lösningsorienterad, social och tycker om samarbete. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Tjänsten är på heltid och placerad i Sundbyberg. Låter det intressant? Vi handlägger ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. 

Aditro

Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Varmt välkommen med din ansökan!

Per Johansson
Development Director
per.g.johansson@aditro.com

Camilla Regn
Facklig representant Unionen
camilla.regn@aditro.com

Liknande jobb

Liknande jobb