Scania

Fullstackutvecklare

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 14 augusti 2019
Stängs
den 16 september 2019
Ref:
20192711
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Älskar du att programmera?

Gillar du att lösa komplexa uppgifter från ett helhetsperspektiv och ner på de olika detaljnivåerna?

Då är du den person vi söker till vårt team av utvecklare inom System Automation Environment gruppen. Gruppen ansvarar för att utveckla och underhålla HIL-testmiljön (Hardware In the Loop). Vi arbetar med en av världens största HIL-testmiljöer som supportar ett stort antal lastbils- och busskonfigurationer, så att vår internkund kan utföra mjukvarutest. I riggen bygger vi in den riktiga hårdvaran och lurar systemen att de exekverar i en riktig fordonsmiljö med all sin dynamik. Detta görs genom realtidsexekvering av dynamiska modeller.

Dina uppgifter

Tillsammans med de andra två teamen på gruppen (Hårdvaruutevcklare och modellutvecklare) arbetar du med att utveckla och underhålla testmiljön. Allt ifrån ett användargränssnitt för testarna till att visa realtidsdata eller skapa databasstrukturer för att möjliggöra hantering och analys av resultat. Tillsammans ansvarar vi för att HIL-testmiljön uppdateras med den senaste teknologin som krävs för att stödja våra utvecklingsprojekt t.ex. inom elektrifiering och autonoma fordon. HIL-testmiljön används för att testa mjukvaran i våra inbyggda system på helfordonsnivå och är en viktig del av utvecklingskedjan.

Som utvecklare hos oss får du en bred förståelse för Scanias inbyggda system och funktioner samtidigt som du arbetar tvärfunktionellt och får ett brett nätverk inom företaget.

Hos oss är kreativitet, innovationer och ständiga förbättringar viktigt. Du kommer redan från start kunna vara med och förbättra såväl tekniska lösningar som arbetsmetoder.

Din profil

Du brinner för att hitta tekniska lösningar, är bra på att kommunicera och driva projekt framåt tillsammans med andra. Troligen är du ingenjör med stor erfarenhet av programmering. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade testsystem så som DSpace och eller NI är det en fördel.

Erfarenhet av Python, C#, JavaScript, CSS, HTML, Git, Maas, MongoDb och SQL server är meriterande.

Du innehar ett B-körkort.

För mer information

Kontakta Paula Härelind, Gruppchef, +46 (0)8-553 81554

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb