CGI

Qlik-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 15 augusti 2019
Stängs
den 15 oktober 2019
Ref:
J0619-2216
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Beskrivning av tjänsten

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi flera BI-konsulter till vårt team i Malmö.

CGI Next är enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, Machine Learning/AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på vårt Malmökontor i Västra hamnen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Qlik-konsult hos oss på CGI Next kommer du givetvis att arbeta med QlikView och Qlik Sense men möjligheten att arbeta med andra stora BI-verktyg såsom PowerBI, Tableau och Cognos finns också. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI's globala organisation och breda produkt- och tjänsteutbud tillför.

Fokus för vårt team i Malmö är Power BI och Qlik, med spännande projekt inom Azure inkluderande Advanced Analytics, ML och Big Data. Detta är resultat av stora investeringar i kompetensutveckling i form av utbildningsinsatser av de allra bästa på Qlik och konferenser såsom Qlik Qonnections i USA som gör det möjligt för oss att ligga i framkant. Vi skapar dessutom arenor för kunskapsutbyte experter emellan.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, lösningsarkitektur, rådgivning eller inom olika ledarroller. Våra projektåtaganden med team bestående av både juniora och seniora kollegor med olika expertisområden ger en innovativ miljö med hög energi där vi utvecklas snabbare tillsammans.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har:

• Minst 2 års erfarenhet av att utveckla BI-lösningar med QlikView eller Qlik Sense.

• God förståelse för datamodellering och/eller gränssnittsdesign.

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT.

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter.

• En önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss.

Våra ledare i Malmö, Muamet Eski och Tony Jönsson, ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och de har byggt en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas har de arbetat mycket med att skapa en kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Den kultur de tillsammans med övriga teammedlemmar har skapat är något som vi på CGI Next är mycket stolta över. Vi är övertygade om att den mix av personer som arbetar hos oss har varit en viktig möjliggörare och drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

ÖVRIGT:

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att förstärka vårt team! Har du frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta Muamet Eski eller Tony Jönsson. Se kontaktuppgifter nedan.

Sista ansökningsdatum är 2019-05-31.

Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter:

Muamet Eski: muamet.eski@cgi.com, +46 708 42 87 99

Tony Jönsson: tony.jonsson@cgi.com, +46 767 83 22 41

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.