Jobb inom IT-support i Göteborg!

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 augusti 2019
Stängs
den 1 september 2019
Ref:
4A20680F-112A-403F-A50A-72CF15038E1B
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du utvecklas inom service och IT? Vi söker dig som vill jobba med IT-support i Göteborg!

Vi ser ett kommande behov inom IT-support där du kommer ha en viktig roll hos våra kunder. Är du ivrig till att kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service? Nu har du chansen för just det genom att ansöka till rollen inom IT support för kommande uppdrag i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker inom IT-Support och konsult på TNG IT Digital får du möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid. Bra att också veta är att vi är en del av TNG och ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna inom IT-supportkan variera beroende på företag och konsultuppdrag, men bland annat kan du få arbeta med:

  • Bistå med IT-support och service över telefon och mail
  • Behörighetsadministration
  • Felsökning i olika datorsystem, exempelvis Windows OS och kassasystem
  • Lösa enklare nätverksproblem


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer ha en viktig roll hos våra kundföretag där du bidrar med service och ditt sinne för teknisk problemlösning. I din roll inom IT support tar duemot ärenden av olika karaktär och komplexitet via telefon, mail samt ärendehanteringssystem och din uppgift blir att utreda och lösa dem. Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och merspecifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brettansvar inom IT support. Var därför noga med att specificera i din ansökanvad som intresserar och motiverar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig när vihar ett passande uppdrag utifrån din profil!

VEM ÄR DU?

Som person är du social och serviceinriktad. Du tvekar inte till att ta initiativ och hjälper samt assisterar användarna med tålamod och på ett pedagogiskt sätt. Du har förmåga att snabbt ta till dig nya tekniker och är lösningsorienterad.För att lyckas i din roll är det viktigt att du har ett ödmjukt förhållningssätt, då jobbet innebär att hjälpa användare med olika stora IT-kunskaper. Du bör också ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla med svar i tid.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av en roll som servicetekniker i first-line eller liknande. Då kommunikation kommer vara en viktig del av ditt arbete, ser vi att du har goda kunskaper inom svenska, både tal och skrift.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.