CGI

Systemtvecklare TWIN, Malmö eller Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
, , Sweden
Annonserat
den 17 augusti 2019
Stängs
den 13 december 2019
Ref:
J0719-1768
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en driven systemutvecklare som vill vara med i vår stora satsning på branschens bästa standardsystem för Treasury & Asset Management? Redan idag är TWIN det marknadsledande systemet i Norden inom Treasury-området med över 150 välkända kunder. Nu satsar vi stort för att bygga ett ännu bättre och modernare system för att ta steget mot global expansion.

Vi vill växa vårt agila team med flera erfarna och hungriga utvecklare! Vår kultur präglas av delaktighet, engagemang och vi vill främja en miljö där våra medarbetare utvecklas i nya spännande utmaningar. Hos oss kommer Du att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i våra virtuella Scrum team som är lokaliserade i Sverige och Indien. Teamen jobbar nära sin produktägare och som teammedlem kommer Du att bygga ny funktionalitet samt underhålla vår molnbaserade produkt TWIN360. Därför är det viktigt att Du har en stark drivkraft och är intresserad av att bygga kvalitativa lösningar.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet med att utveckla ny funktionalitet och förvalta TWIN kommer du främst att arbeta med backend utveckling. I din roll kommer du även att arbeta med integrationer mellan TWIN och andra system. Om du även kan front end utveckling eller har en mer teknisk inriktning är det ett stort plus.

Du kommer att vara en del av hela utvecklingsprocessen från analys och design till att leverera stabila lösningar till våra kunder tillsammans med ditt team. Teamet arbetar enligt etablerade metoder och modeller som baseras på Scrum.

I rollen samarbetar Du med ditt team, produktägare samt andra intressenter. Beroende på din profil och ditt intresse kommer inriktningen på rollen att anpassas.

Är du den vi söker?
Vi ser att Du är en erfaren systemutvecklare och är van vid att arbeta enligt Scrum metoder. Du är analytisk samt hungrig på att utvecklas och lära dig mer. Du har ett stort engagemang för att leverera lösningar med kvalité och värde för kunden. Därför är det viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Du är en lagspelare som lätt samarbetar med andra och delar med Dig av Din kunskap. Du har god problemlösningsförmåga samt att Du är självgående och snabblärd. Är Du intresserad av säkerhet, teknik eller finansiella instrument är det ett plus.

Du har förmodligen en IT inriktad examen med kunskaper inom:

• Progress OpenEdge ABL
• Molnbaserade tjänster
• Javascript
• Webutveckling
• .net & C#
• Databaser
• Flytande svenska och engelska i tal samt skrift

Om du har nedan erfarenheter är det ett meriterande:

• Frontend och backend med Windows Server
• Integrationslösningar
• DevOps
• Bank- och finansbranschen
• Kunskaper om enhetstester
• Kunskap om clean code och refactoring

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Start: Omgående
Placering: Malmö eller Stockholm

Vill Du bli en del i vårt team? Tveka inte, utan kontakta oss så berättar vi mer! Vänligen kontakta Frida Larsson, utvecklings chef, +46 70 785 02 33

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-09-15

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb