CGI

Systemutvecklare, Västerås

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, , Sweden
Annonserat
den 20 augusti 2019
Stängs
den 20 oktober 2019
Ref:
J0719-0017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På CGI präglas stämningen av delaktighet, professionalism och engagemang - du uppmuntras att vara dig själv och tillsammans ser vi till att det är roligt att gå till jobbet.
Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Vi är nu inne i en kraftig tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en duktig systemutvecklare, dina teknikfärdigheter tillsammans med din erfarenhet och personlighet är avgörande för var i vår fina organisation du passar bäst.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att erbjudas möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på nära och långsiktiga kundrelationer där vi som innovativ och proaktiv partner vill hjälpa våra kunder att nå framgång i sina verksamheter.

Är du en erfaren utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Har du dessutom verksamhetskunnande och vill pröva på något nytt så är vi mycket intresserade av att träffa dig.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som är en duktig utvecklare, gärna med inriktning .Net - du har förmodligen ett gediget teknikintresse och en relevant utbildning i grunden. Vi ser gärna att du även har ett intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom analys, design och implementation av beskrivna funktioner och komplexa system, test och kvalitetssäkring.

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, är självgående och har förmåga att själv hitta lösningar på problem.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och för att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och gärna delar med dig av din kunskap.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 19 oktober 2019. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Jon Persson jo.persson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb