CGI

Applikationskonsult e-handel/inköp Raindance, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 augusti 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
J0619-0656
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Affärssystemverksamheten inom CGI står fortsatt stark och vi söker nu en applikationskonsult inom e-handel till vårt Raindance team i Stockholm. Även andra orter kan vara aktuella då våra kunder kan finnas över hela Sverige.
Vi söker dig som brinner för e-handel och för att skapa kundnytta, drivs av att arbeta med människor och är intresserad av den digitala utvecklingen, där vi inom Raindance arbetar med att skapa det framtida e-handelssystemet som automatiserar processer med bl.a. hjälp av Artificiell Intelligens.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter, där du har möjlighet att bli en viktig del i vår resa framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som e-handelskonsult hos oss arbetar du både med våra nya lösningar runt inköpsprocesser och med vidareutveckling hos våra kunder runt om i Sverige. Kunderna finns inom såväl privat näringsliv som offentlig verksamhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a.

• Förstudie, analys och design
• Implementering och driftsättning av Raindance
• Utbildning av användare
• Rådgivning och verksamhetsutveckling
• Nära samarbete med vår utveckling- och supportorganisation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• Några års erfarenhet av e-handel inom offentlig eller privat sektor, antingen som upphandlare, projektledare, inköpschef, applikationskonsult eller liknande
• Kunskap om affärssystem, inköpsprocesser och flöden. Du gillar också att agera rådgivare och är serviceinriktad
• Erfarenhet och kunskap om SFTI- och Svestandarden är meriterande
• Erfarenhet kring Raindance och/eller andra e-handelssystem är en fördel

Vidare ser du dig själv i rollen som konsult, du är engagerad, gillar att jobba i en dynamisk miljö och är initiativrik och bra på att kommunicera. Självklart behärskar du svenska flytande, både i tal och i skrift.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontakt:
Filip Rondal, Konsultchef Raindance Consulting Stockholm
filip.rondal@cgi.com 08-670 20 01

Raindance är ett av de marknadsledande affärssystemen inom offentlig sektor i Sverige och har totalt ca 300 kunder i Norden inom flera olika branscher. Raindance är ett webbaserat system med helintegrerade moduler för bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är den 2019-10-20.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb