Masterdata koordinator till Oatly

Rekryterare
Oatly AB
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 augusti 2019
Stängs
den 21 september 2019
Ref:
D49E4A80-AB6A-44A3-AC1E-A784D0D724AE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du anta en utmanande roll i ett innovativt företag?

Nu finns möjligheten att gå in i ett helt nytt team inom Supply Chain på Oatly som Masterdata koordinator. Som en del av detta nya team kommer du driva förändring, bygga upp, underhålla och dokumentera best practice kring masterdata management inom ERP och även andra masterdata system, globalt. Det här är möjligheten för dig som dessutom vill bidra till målet att leverera produkter som har högsta näringsvärde och minimal miljöpåverkan.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på ett innovativt företag med stark internationell tillväxt. Vårt mål är att alltid leverera produkter som har högsta näringsvärde och minimal miljöpåverkan. Vi lovar att vara ett bra företag, vilket innebär att vår strävan att hjälpa människor förbättra sina liv alltid kommer före strävan efter vinst.

Vi på Oatly sätter stort värde på teamkänsla och att vi jobbar tillsammans med passion och driv mot våra mål. Är du en person som gillar att kunna bidra och gärna vill utmanas redan första dagen kommer du passa perfekt in hos oss. Vi ser gärna att våra medarbetare utvecklas och därför finns det stora möjligheter till att göra just det.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Masterdata koordinator kombinerar du din förändringskraft, dina administrativa färdigheter tillsammans med din förmåga att förstå och navigera i informationssystem med data.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Daglig drift och förvaltning av ERP och masterdata system; se till att du har rätt och korrekt inmatning av masterdata (BOM, NPD, produktlansering, leverantörer och villkor etc.).
  • Definiera och förankra masterdata processer i organisationen för att säkerställa effektivitet och hög datakvalitet.
  • Bidra och delta som specialist under utrullningen av vårt nya ERP-system.
  • Hålla i utbildningar i masterdata ute i organisationen.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll ingår det även att ha kontakt med olika avledningar inom organisationen för att samla in och följa upp data och dess kvalitet. En stor del av rollen innebär att sätta upp och utveckla vidare styrning av masterdata samt att kontinuerligt förbättra processerna.

Du kommer att tillhöra Supply Chain-avdelningen, ingå i ett nytt team och rapportera till Global Masterdata Manager. Vidare innebär positionen som Masterdata koordinator ett stort eget ansvar där det finns stor möjlighet att få vara med och utforma rollen.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flera års liknande arbetserfarenhet inom masterdata, data, IT-system och underhåll. Du har god kunskap inom ERP-system och/eller masterdata management. Har du tidigare erfarenheter av globala processer i tillväxtbolag samt arbetat inom Supply Chain är det meriterande. Om du har erfarenhet av ERP-systemet Microsoft D365 är även det meriterande. Eftersom vi är ett internationellt bolag ser vi att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person motiveras du av att strukturer, samtidigt som du främjar förändring och tycker om att bygga och driva processer. Dessutom drivs av att bidra till en mer hållbar värld. Vidare ser vi att du har en effektiv kommunikationsstil och har ett systematiskt tillvägagångssätt. Då vi är ett nytt och litet team ser vi att du gärna agerar på eget initiativ och får saker att hända samtidigt som du med lätthet samarbetar med andra och delar med dig av dina kunskaper i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Oatly är en organisation i tillväxt, både i Sverige och internationellt, och i den här rollen blir det därmed viktigt att du kan skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer för att kunna uppnå mål och resultat.

Vi ser fram emot din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb