CGI

Developer in an Agile Team, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 22 augusti 2019
Stängs
den 21 december 2019
Ref:
J0619-1089
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public är CGI Sveriges mest framgångsrika produktenhet. Vi ansvarar för två löne/HR produkter som används som det primära systemet för personalhantering för ca 650 000 anställda på kommun, landsting och stat. Bland dessa ingår flera stora organisationer som Stockholms läns landsting, Västra götalandsregionen, Polisen, Uppsala kommun med flera. Vi satsar på alla fronter och har bland annat ca 15 agila utvecklingsteam igång. Vårt största fokus de senaste åren ligger på användbarhet och värde för användarna med chefer som största fokus. Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är tillväxt vår största utmaning.

Vi söker .Net utvecklare med några års erfarenhet till Kalstadkontoret för att hjälpa till i våra scrum team. Du kommer att arbeta i ett team i nära samarbete med andra scrumteam inom samma kravarea. Vi påbörjade vår agila resa för två år sedan och är nu ca femton team och använder det agila ramverket LeSS. Vi arbetar mot att nå ett stadium där vi är agila snarare än följer agila metoder. Vi vill gärna att du hjälper till.

Som person letar vi efter en person som vill arbeta med en produkt som är viktig och gör skillnad för hundratusentals personer varje dag. Du vill arbeta i det lilla teamet men vara del av något större. Du tycker om att sitta inhouse och träffa samma kamrater varje dag i teamet och i kafferummet. Vi är en mix av utvecklare med många års erfarenhet och yngre personer. Vi är inte coolast men vi är genuint snälla och tycker om varandra.
Som teammedlem gillar du att arbeta med andra för att nå gemensamma mål och kan samarbeta med andra personer. Du tycker inte om att bli inboxad i ett hörn och kan hjälpa till där det behövs och är nyfiken och vill ständigt lära dig mer.
Erfarenhet av att ha arbetat med olika (eller inga projektmetoder) är ett plus då du kan plocka ut de bästa bitarna från dem.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida uppgifter består av att tillsammans med ditt team leverera något av värde till våra kunder. Det innefattar b.la att programmera i .Net med C# i Visual Studio med MVC, web forms eller i klient; att arbeta i ett agilt team bestående av cirka sex till sju personer; att ständigt lära dig mer om både verksamheten och programmering.

Vi har lite prestige och förväntar oss att din roll och ansvar skiftar beroende på vart du vill gå och var du vill finna nya utmaningar

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person har du ett starkt eget driv, är ansvarsfull och brinner för kvalitet. Du har förståelse för arbete med team i förändring, är flexibel och tycker att det är kul att lösa problem. Du drivs av att leverera värde för kunden.

Du får gärna ha
• Minst tre års erfarenhet som utvecklare
• Brinnande intresse för att programmera
• Erfarenhet av att ha arbetat inom en organisation med många agila team
• Kunskap om enhetstester
• Kunskap om clean code och vana att göra refactoring

Kontaktperson:
Bo Erlandsson, +46 733 98 10 26
bo.erlandsson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum 2019-09-30.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.