Onsite tekniker till världskänt IT-företag

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 22 augusti 2019
Stängs
den 22 september 2019
Ref:
59B3B7D7-F555-47E2-9D43-8C7F98DE661D
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med service och brinner för IT- problem. Vi söker en onsitetekniker för kunds räkning i Stockholm.

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett av världens mest kända IT-företag. Läs mer och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Här kommer du bli en viktig del i en spännande och växande organisation. Du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med hantering av datorer där du på plats kopplar in dator + utrustning för att sedan ta med dig gammal utrustning tillbaka, samt uppgradera befintlig eller installera ny hård- eller mjukvara.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Hos vår kund kommer du att få jobba nära användarna med varierade tekniska ärenden som möter din kompetens. Du kommer gå tillsammans med en erfaren kollega under uppstarten och får stöd av 2nd line.

Tjänsten är bemannad måndag - fredag, 07:00 - 18:00, obekväm arbetstid kan förekomma. Rapportering sker till Driftchef och placeringsort för denna tjänst är Stockholm.

I denna tjänst kommer du vara anställd hos TNG och jobba som konsult hos kunden. För rätt person finns möjlighet för en överrekrytering och senare bli anställd hos kund!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

 • Windows Server/Klient
 • AD och GPO
 • Office 365 och Azure
 • Klient VPN-lösningar
 • Nätverk (LAN/WLAN)
 • MS Office
 • Printlösningar

  Som komplement till ovan har du tidigare erfarenhet från onsite-uppdrag, samt vana att jobba i ärendehanteringssystem, inneha bred kunskap inom generell IT-drift och gärna även erfarenhet från andra områden. Det viktigaste är inte att du fullt ut behärskar de områden som nämns ovan, utan att du har en hög servicevilja, samt ambitionen att driva din egen utveckling.

   

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.