IT Operations Technician till Hembla Stockholm

Rekryterare
Hembla
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 23 augusti 2019
Stängs
den 23 september 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du arbetat på servicedesk eller onsite och redo att ta nästa steg i karriären? Nu söker vi en IT Operations Technician till fastighetsbolaget Hembla. Här har du det övergripande ansvaret för IT-driften av infrastrukturen och det ges möjlighet att tillämpa dina tekniska kunskaper, driva projekt och agera beställare/kravställare.

Du kommer till en dynamisk verksamhet som är inne i en spännande förändringsfas där IT-organisationen kommer att vara avgörande för framtida framgångar. Här finns stora möjligheter att forma både din roll och ditt område. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som IT Operations Technician säkerställer du IT-driften av all infrastruktur samt att det finns en välfungerande support- och Change hantering. Här får du arbeta brett och ta ett samlat ansvar för ett funktionellt IT- och systemområde inklusive verksamhetssystem, nätverk, servrar, OS, telefoni, arbetsplats och närliggande kringutrustning. Hemblas driftar ingen infrastruktur själva utan samarbetar med ett flertal samarbetspartners.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sätta upp och kvalitetssäkra en modern supportstruktur
  • Samordning med leverantörer kring installation/uppdatering/uppgraderingar
  • Felsökning i system och av datorer, mobiler, skrivare – både självständigt och tillsammans med samarbetspartners
  • Agera beställare och kravställare av drift, programvaror och övriga system
  • Driva Hemblas change-advisory board (CAB)
  • Löpande driva kvalitetsarbete kopplat till området och säkerställa slutanvändarnas upplevelse.
  • Ansvara för IT-relaterade tjänstekatalog och CMS

Det finns även möjlighet att vidareutveckla rutiner och processer kopplat till IT samt driva olika typer av mindre IT-projekt. Vidare håller du dig uppdaterad inom ny teknik och föreslår nya lösningar kopplat till verksamhetens behov på kort och lång sikt. Tjänsten är placerad på Hemblas huvudkontor i centrala Stockholm.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av servicedesk eller onsite mot slutanvändare samt har goda kunskaper inom MS-produkter såsom Active Directory, Office365, Teams och Azure Operations. Vidare ser vi också att du har en bred teknisk förståelse som innefattar nätverk, klienter, databaser och servrar.

Som person har du en utvecklad känsla för service och sätter alltid användarens behov i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har förmågan att förklara teknik på ett lättförståeligt sätt för olika målgrupper. Eftersom detta är en självständig roll ser vi också att du är driven och ansvarsfull.

Meriterande är om du har erfarenhet av ERP-system, ITIL samt förståelse för agil utveckling. Då mesta av kommunikationen sker på svenska, viket fodrar goda språkkunskaper i detta – både i tal och skrift.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Hembla med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn eller Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Sarah Sturesson
08-120 50 425
 

Om Hembla

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare.

Vi ser på oss själva i första hand som ett serviceföretag. Vår främsta uppgift är att skapa förutsättningar för en trygg, trivsam och enkel vardag för våra drygt 21 000 hyresgäster. Ett hem är inte bara en bostad. Det är en plats för att leva och växa. Det är vad vårt namn Hembla står för.

Som fastighetsägare har vi också ett stort samhällsansvar. Våra sociala satsningar skapar bland annat meningsfulla aktiviteter och sysselsättning för unga. Vi jobbar aktivt med effektiva energilösningar för att minska vår klimatpåverkan. Eftersom vi har ett ansvar även för livet mellan husen är trygghetsfrågor en viktig del av vårt arbete.

Hembla är ett ungt och växande företag. Vi är nu drygt 280 personer som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre.

 

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb