Scania

Utvecklingsingenjör glasrutor, fogning och tätningssystem

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2019
Stängs
den 17 september 2019
Ref:
20192835
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
RCCB, Cab Body and Suspension, söker en erfaren konstruktör. Gruppen ansvarar för utveckling av lastbilens hyttupphängning och hyttstomme inom avdelningen Cab Development.

Hyttstommen består av en ytbehandlad stålkaross inklusive glasrutor, tätningslister, tätningsmassa, lim och ljuddämpande material. Detta tillsammans skapar den kompletta hyttstommen som är basen för en säker och komfortabel förarmiljö för kunden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i teamet som ansvarar för konstruktion av hyttstommen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara utveckling av glasrutor, ljuddämpning, fogning och tätningssystem samt även korrosionsskydd. Hur skall detta område utvecklas för att möta framtida krav och önskemål från våra kunder?

CAD (Catia V5) kommer att vara en naturlig del av din vardag. Du kommer även att agera kravställare mot leverantörer från olika delar av världen. Eftersom utvecklingsarbetet bedrivs i projektform måste du kunna arbeta tvärfunktionellt mot uppsatta krav och mål. Jobbet kommer även innebära ett nära samarbete med Scanias provningsverksamhet samt inköp och produktion.

Din profil
Du har erfarenhet av produktutveckling och är civil- eller högskoleingenjör. Tidigare erfarenhet av lim- och korrosionsfrågor är meriterande. Som person har du lätt att samarbeta samt är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är även önskvärt att du kan Catia V5.

Ytterligare information, kontakta
Mattias Hammarwall, tfn 08-553 833 31, mattias.hammarwall@scania.com

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb