CGI

Full Stack Talents

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 24 augusti 2019
Stängs
den 23 oktober 2019
Ref:
J0719-1948
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi inom offentlig sektor förstärker nu vårt team på bred front inom utveckling och söker nya talanger för att hjälpa våra kunder att skapa ett förbättrat samhälle. Vi söker dig som är full stack som vill utvecklas med oss och den spetskompetens vi har inom branschen. Du är framförallt intresserad av att ständigt få nya erfarenheter inom systemutveckling, gillar att behärska helheten i applikationsmiljön och tänker DevOps och agil utveckling.

För det här uppdraget gäller det främst teknik baserad på Linux, OpenSource SQL, Java EE och JavaScript-ramverk men även andra tekniker/språk och verktyg som är vedertagna inom utveckling. Du blir del av ett större team med såväl juniora talanger som erfarna coacher. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och ser fram emot dina idéer och engagemang. Hos oss är du en teamplayer och engagerad samt delaktig i att hjälpa andra i teamet, utvecklas med kunderna och är initiativtagande. Du brinner, precis som vi, för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i konsultuppdrag som medlem i utvecklingsteam med ansvar för att nyutveckla och underhålla våra kunders verksamhetskritiska applikationer. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas, med kunder och uppdrag som har stor påverkan på samhället inom såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vi arbetar alla delar inom offentlige sektor såsom centrala myndigheter och kommuner, vård och omsorg men även telekombolag, retail och banker och försäkringsbolag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person är du nyfiken, orädd och ansvarstagande. Du är lika intresserad av människor som teknik. Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom systemutveckling med Java, JavaScript och SQL samt agila ramverk.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-22.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Malin Bergqvist, malin.bergqvist@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb